2777
2789

اگه کسی بتون تیکه بندازه ،،بخصوص عیب ظاهر 

چ عکس العمل ی باید نشون داد

من خانواده شوهرم خیلی جلو من میگن فلانی کتوله س(قدم کوتاه)

ولی من اصلا ب روی خودم نیاوردم تا حالا و هیچ عکس العمل ی نشون ندادم ک متوجه نشدم ب خودم گرفتم و ناراحت شدم

ولی ی جور دیگری حرصم و خالی میکنم

مثلاً بعدش ی مدت خونشون نمیرم

بگو بهتر از کوته فکریه بعضیاس

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا البته این کاربرا با تاپیکای تکراری برای سایت مفیدند متوجه شدید چی میگم؟ 😉😁

بله بازدید و تاپیکها میره بالا درآمد زیاد میشه

جالبه تو تاپیک پروانه که از کاربری های اینه گفتم مامان پرهام تعلیق شده اومد جوابمو داد منم فحش مودبانه دادم نی نی یار رو تگ کرد تعلیق شدم بعد اینجا فحش ناموسی هم بدن به زن متاهل نی نی یار خوابه

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

@niniyar‍ ببخشید جدیدا برای تاپیک زدن باید از این کاربر اجازه بگیریم؟؟اگه نه چرا تو تاپیکا پست بی رب ...

@niniyar‍ 

این کاربر چند تاکاربری داره میاد فقط داستان میگه شما باهاش دوستی؟ مگه ممنوع نیست این کار؟ 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

بله بازدید و تاپیکها میره بالا درآمد زیاد میشهجالبه تو تاپیک پروانه که از کاربری های اینه گفتم مامان ...

بله واقعا 

اینا برای بازدید بیشتر سایتشون به این جور کاربرا احتیاج دارن😁