az_khodetoon مدیر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 2036 عنوان اینکه دختر پسری نامزدی رسمی باشن | مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 20 پست و یکی عاشق پسر باشه و دعا کنه بهش برسهچقد احتمال داره معجزه بشه نامزدیشون بهم بخوره؟ 1404/08/11 | 14:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40372 خود اسی اون دختره ست خخخ ولی خب فکر نکنمرفته تو زندگیشون ک یه عشقی تو دلش فقط خدا عالمه ولی دیگه اون پسر اگه اینو میخواست ازدواج نمیکردگور پدر کسی که تلاش نکنه
az_khodetoon مدیر استارتر عضویت: 1403/04/14 تعداد پست: 2036 زندگی دونفر دیگه رو بخاطر خواسته خودتون خراب نکنید لطفاکارما داره کارمای بدیم هست دعای دعانویسو نمیگمدعا و طلب از خدا و امام زمان
kooft عضویت: 1397/01/11 تعداد پست: 3164 نه من منظورم دعای دعانویس نیستدعا و طلب از خدا رو میگم خدا چرا باید دل ی بنده دیگشو بشکنه ک دل یکی ک دعا کرده شاد شهشایدم بشه نمیدونمدعا کن هر چی ب صلاح همتونه بشه
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 58103 نه من تا قبل از اینکه اطلاع داشتم از نامزدیدیووونه وار دعا میکردم الان دیگه فقط دلم میخواد بمیرم😔 سعی کن فراموشش کنی اون پسره کنار تو تو کنار اون خوشبخت نمیشدی به قول قديما ستاره هاتون جفت نمیشد
regina_falange عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 135 دعای دعانویسو نمیگمدعا و طلب از خدا و امام زمان خانومی دعا دعاست فرقی نمیکنه از کی بخوایوقتی بحث خراب کردن یه رابطه ست هردوش بده تو میتونی به خدا بگی نه ببین اینو من از تو دارم میخوام نه از دعانویس خداام قبول کنه؟چیزی که اشتباهه اشتباهه چه توفیری میکنه از کی بخوایش؟! آن زمان که بنهادم سر ، به پای آزادی دست خود ز جان شستم از برای آزادی🕊
regina_falange عضویت: 1404/06/26 تعداد پست: 135 طفلی نرفته که تو زندگیشونی حسی درونشه عشق که دست خود ادم نیس «اعمال غیر ارادی حکم ندارد» عاشق چشمش رفتار معشوقه با کوچیکترین کار معشوق میتونه اراده کنه تا از چشمش بیفته خدا منطق رو بیخود نیافریده که آن زمان که بنهادم سر ، به پای آزادی دست خود ز جان شستم از برای آزادی🕊