2777
2789

حقوق دست خودش البته خودم نخواستم دستم باشه اون بهتر مدیریت میکنه تا من،یکبار دستم بود دیدم چقدر سخته مدیریتش از ماه بعد دادم خودش😅😅

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حقوق دست خودش البته خودم نخواستم دستم باشه اون بهتر مدیریت میکنه تا من،یکبار دستم بود دیدم چقدر سخته ...

منم اعصابم نمیکشه حوصله حساب و کتاب ندارم ولی شوهرم گیر داده از ماه بعد دست تو باشه

ولخرج نیس؟ پیشرفت داشتین ؟

ن بابا ولخرج کجابود ..واس خونه خرج میکنه ولی وسیله ن 

من برا خودم بخام بخرجم باید با بدبختی ازش بکنم ..هر چند زورم زیاده 😂😂ازش میکنم ...بله پیشرفت هم داشتیم 

ولی آقا تر زد توش 

فعلن که یک ملیارد ازمون کلابرداری کردن و از ایرانرفتن 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

خودش ولخرج نیس؟ پیشرفت داشتین؟

ولخرج که تا دلت بخواد اره قبلن راحت خونه ماشين اینا خریدیم ولی الان شرایط یه جوریه انقدر گرونیه.بچه هام بزرگن دارن میشن خرج شون زیاده  پشت ش م باد خورده خیالش یه ذره راحته دیگه زیاد به فکر پس انداز نیست که باز یه چیزی بخریم هر چی هم اول ماه پس انداز میزاره کنار یه موقع دوباره بر میداره خرج میکنه 

درآمد هردو دست منه 

ولخرج نیستیم 

ولی خب از اول اینجوری عادتش دادم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

درآمد هردو دست منه ولخرج نیستیم ولی خب از اول اینجوری عادتش دادم

چند نفرین؟ میشه بگین تقریبا در ماه برا 4نفر چقدر خرج میشه یه بچه مدرسه ای یه بچه پوشکی

به من میگه نهایت 25 تا 30 برات میریزم با اون خرج کن یکماه

یعد من نشستم حساب کتاب کردم بدون هیچ رستوران رفتنی 25 تومن شد 

خودش مرتب رستوران میبره یه خرجای بیخودی و الکی میکنه 

میگم این پول کمه تو میخوای منو اذیت کنی یه پولی هم برا خودت پس انداز کنی میگه نه من با همین پول خیلیم خوب خرج میکردم میبینی که  .....

چند نفرین؟ میشه بگین تقریبا در ماه برا 4نفر چقدر خرج میشه یه بچه مدرسه ای یه بچه پوشکیبه من میگه نها ...

من بچه ندارم 

هاپو دارم 

شرایط زندگی و مخارج فرق میکنه .‌ نمیشه گفت چقدر خرج میشه . باشگاه و کلاس و تفریح و ماشین و سفر و هزینه های هاپوهام هست . ثابت نیست 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩