2777
2789
عنوان

خیلی خانواده شوهرم با من خوبن جاری هم اوضاع رو بدتر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 41 پست
دقیقا ضرر کردم و هیچ وقت هم ندیدم اینا و پرو تشریف دارن اره بخدا باید راهمو جدا کنم چون خسته شدم و چ ...

به خاطر نداشتن شغل و .. نترس ، باید قوی باشی توکل کن به خدا همه چیز رو به راه میشه ، والا ادم میره یه جایی خدمتکار میشه ولی اعصابش راحته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر نداشتن شغل و .. نترس ، باید قوی باشی توکل کن به خدا همه چیز رو به راه میشه ، والا ادم میره ی ...

دقیقا اصلا عزت نفسم شده کنار اینا صفر بعد از زیبایی و هر چی فکر کنین همه چی تمومم و به سر اینا زیادی ولی همیشه قدنشناسن اصلا یه جوری رفتار میکنن انگار. اونا سر هستن و منت سر من گذاشتن ازدواج کردم با پسرشون

دقیقا اصلا عزت نفسم شده کنار اینا صفر بعد از زیبایی و هر چی فکر کنین همه چی تمومم و به سر اینا زیادی ...

تو این دنیا تنها آدمی که میتونه بهت کمک کنه ، خودت هستی 

روی اعتماد به نفس و عزت نفس خودت کار کن ، قوی باش ،

مظلوم و بیچاره و توسری خور نباش ، شوهرت و خانواده اش پست فطرتن ، از مظلومیت شما سواستفاده میکنن ، نباید این اجازه رو بدی بهشون ، اگه شوهرت قبول نکرد که خودش رو اصلاح کنه، وسایل ات رو بردار برو خونه یکی از اقوام ، بعد مهریه بزار اجرا و بعد شغل اینا برای خودت پیدا کن و ادامه راه...

مطمعن باش خدا بهت کمک میکنه و درهاش رو برات باز میکنه ، نگران نباش فقط به خدا توکل کن

تو این دنیا تنها آدمی که میتونه بهت کمک کنه ، خودت هستی روی اعتماد به نفس و عزت نفس خودت کار کن ، قو ...

دقیقا عزیزم خیلی ممنونم این کار رو خواهم کرد چند دفعه رفتم قهر خونه برادرم بزرگم و اونم آدم اهلی نیست ولی جایی رو ندارم برم و حداقل هر چی هست اذیتم نمیکنه برادرم و بعد چند روز قهر شوهرم نیومده دنبالم  مادرشو فرستاده با یه جعبه شیرینی برگشتم و انگار اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده براشون عادی هست این دفعه برم دیگه تمومه دفعه پیش هم تا پیش وکیل رفتم باز گفتم زندگیم خراب نشه و کوتاه اومدم و گذشت ولی این دفعه مثل قبل نیست برم قهر اگه خونه جدا گرفت حد و مرز گذاشت بین من و خانوادش و درست کرد خودشو که هیچی نکرد و گفت طلاق و باز دست پیش گرفت و تلبکار بود تمومش میکنم 24سالگی با اینا آشنا شدم امروز 28سالمه اصلا نمی‌دونم چجوری گذشت فقط پیر شدم و فرسوده تو این ازدواج و رابطه 

دقیقا عزیزم خیلی ممنونم این کار رو خواهم کرد چند دفعه رفتم قهر خونه برادرم بزرگم و اونم آدم اهلی نیس ...

عزیزم اینو بدون که تو در این دنیا به غیر خدا به هیچکسی احتیاج نداری ، مطمعن باش که خدا بجای پدر و مادر مرحوم تون ، برات جبران میکنه و کمک ات میکنه ، شما باید اراده کنی و مصمم باشی ، اینبار اصلا کوتاه نیا ، خود شوهرت باید بیاد و تعهد محضری بده که خواسته هات رو براورده میکنه، به نظر من شما برای محکم کاری و اینکه دیگه گولت نزنن ، برنگرد تا زمانیکه خونه مستقل رو بگیره و وسایلش رو بچینه ،یعنی اگه بخوای برگردی مستقیم میری خونه ی مستقل تون ، اگه این شرایط رو پذیرفت که چه بهتر ولی اگه قبول نکرد طلاق ات رو بگیر و راحت شو 

عزیزم اینو بدون که تو در این دنیا به غیر خدا به هیچکسی احتیاج نداری ، مطمعن باش که خدا بجای پدر و ما ...

ممنونم عزیزم شما مثل مشاور راهنماییم کردین دقیقا این زندگی آنقدر کوتاه و بی ارزشه که من نباید آنقدر زجر بکشم فقط یه سوال تعهد محوری چجوری هست باید کجا برم تعهد بده؟

ممنونم عزیزم شما مثل مشاور راهنماییم کردین دقیقا این زندگی آنقدر کوتاه و بی ارزشه که من نباید آنقدر ...

خواهش میکنم عزیزم‌ ، ان شاالله خدا به دلتون آرامش بده و کمک تون کنه ،  تعهد محضری تو محضر انجام میشه ، من چندان اطلاعاتی راجع بهش ندارم تو تلگرام یه مشاوره هست که مردم میان مشکلاتشون رو میگن از اون مشاور من شنیدم که میگفت تعهد محضری بگیرید، اسم کانال هم ریحانه ی بهشتی هست.

دقیقا میرم پیشش سر بزنم شروع می‌کنه سوال شخصی از من و زندگیم پز دختراشم میده پز همسایه انرژی منفی و ...

اونم خسته میشه از این کارش 

چندوقت پیش یه بنده خدایی تاپیک زده بود که خودشیرینی میکردم واسه مادرشوهرم هی بد جاریا رو میگفتم دیگه خسته شدم میخام مث بقیه باشم اما چقد بدشون گفتم دیگه نمیتونم