2777
2789
عنوان

خیلی خانواده شوهرم با من خوبن جاری هم اوضاع رو بدتر میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 41 پست
آخه یه جنگ هم تو خونه دارم میشینه مادرشوهرم اون جاری رو میگه که فلان کار رو براش کرده شوهرم میاد خون ...

خدا همچین خونواده و جاری هارو لعنت کنه جاری منم کل خونواده شوهرو‌با من دشمن کرد منم کلا ازشون دور شدم الان فقط اون بادیگارد مادرشوهرمه هرجا میرن باهم میرن که بگن من خوب نبودم برن گم شن همشون مهم خودتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم ازدواج شما از پایه غلط بوده و‌الان هم معلومه که زجر خواهی کشید ، پا شدی از تهران رفتی تو روستا تو یه حیاط با مادر شوهر زندگی میکنی !! انتظار داشتی زندگی تون بر وقف مرادتون باشه ؟! 

اول از همه راهی پیدا کن که مستقل زندگی کنی ، مادر شوهرت هم غلط میکنه توهین میکنه توهین کرد شما هم جوابش رو بده ، با ادم بی حیا و دریده مثل خودش نباشی ، آدم نمیشه

ولش بابا چ اهمیتی داره بشین زندگیتو بکن..منم جاری کوچیکم یدونه جاری بیشتر ندارم دوتام خواهر شوهر دارم..من وقتی وارد خانواده اینا شدم سعی کردم باهاشون بیشتر ارتباط بگیرم ولی وقتی دیدم هم مادرشوهرم هم جاریم همش فاصله میگیرن سالی یبارم منو دعوت نمیکنن خودشون دور هم جم میشن منم فاصله گرفتم الان دو سه ماهه ن میرم خونه مادرشوهرم ن زنگ میزنم اونم ن اصلا دعوتی ن زنگی..خواهر شوهرام مجردن خوبن اونا...الان باردارم بهشون نگفتم کسی ک منو نخاد فک نکنم بچمم براش مهم باشه

خب عزیزم ازدواج شما از پایه غلط بوده و‌الان هم معلومه که زجر خواهی کشید ، پا شدی از تهران رفتی تو رو ...

دقیقا عزیزم از پایه و اساس مشکل دار بود این ازدواج حرف بزنم شوهرم وسیله می‌شکنه منو بیرون می‌کنه از خونه داد و بیداد و توهین و طلاق طلاق می‌کنه بیشتر هم سر این مادر عفریتشه

اره بخدا نره نیاد بهتره آدم ولی از دست شوهرم نمیتونم

شوهرم میدونه من وقتی یکی از چشمم بیوفته دیگ کاریش نمیشه کرد چن بار گف بریم خونه مامانم منم گفتم بدون دعوت من جایی نمیرم...البته قبلا میرفتم وقتی میدیدم بعد ی هفته رفتم ن چایی ن میوه ای هیچی جلوم نمیذاشت ولی وقتی جاریم میومد سبد پر میوه میذاشت جلوش😂😂 این جور مادرشوهرا باید ب فکر پیریشونم باشن وقتی پیر شدن کاراشونم همون جاری بزرگه انجام بده من هیچ مسئولیتی قبول نمیکنم

دقیقا عزیزم از پایه و اساس مشکل دار بود این ازدواج حرف بزنم شوهرم وسیله می‌شکنه منو بیرون می‌کنه از ...

آخه این چه انتخابی بود که شما کردید ؟! مگه قحطی مرد بود که اینو انتخاب کردی ! تو تاپیک های قبلی هم دیدم نوشتید طلاهای مجردی رو دادید به شوهرتون تا ماشین بگیره ، نگو که ماشین رو هم به اسم خودش زده ؟!!!

اینهمه باج دادن به شوهر زبون نفهم واقعا کار احمقانه ایی بوده 

به نظر من قبل اینکه بچه دار بشید و یه بچه ایی رو بدبخت کنین ، تصمیم جدی برای زندگی تون بگیرید ، والا قرار نیست که همه حتما ازدواج کنن ، مجردی خیلی بهتر از بودن با ادم زبون نفهم هست

آخه این چه انتخابی بود که شما کردید ؟! مگه قحطی مرد بود که اینو انتخاب کردی ! تو تاپیک های قبلی هم د ...

دقیقا عزیزم خودمم پشیمونم ماشین به اسم خودمه خوش بختانه و خودمم هر روز میگم کاش راهمو جدا کنم بیشتر بخاطر خانوادش اصلا نمی‌خوریم به هم هیچ جوره

باز هم ضرر کردی شما ،قیمت طلا رو ببین چنده الان ، 

ماشین شما قراضه شده و برای خدمت به خانواده ی شوهر هست! ، باید قوی باشی با شوهرت حرف بزن بگو یا خودت رو اصلاح میکنی و خونه ی جدا میگیری و یا اینکه من دیگه این زندگی رو نمیخوام ، طلاق رو برای همچنین موقعیت هایی گذاشتن ،

باز هم ضرر کردی شما ،قیمت طلا رو ببین چنده الان ، ماشین شما قراضه شده و برای خدمت به خانواده ی شوهر ...

دقیقا ضرر کردم و هیچ وقت هم ندیدم اینا و پرو تشریف دارن اره بخدا باید راهمو جدا کنم چون خسته شدم و چون شغل ندارم تا الان موندم

عزیزم ی سوال چقدر پشت مادرش و خواهراش هست همسرتمادر شوهرت تنهاس؟چقدر میره خونه مادرش شوهرت در طول رو ...

اوف خیلی عزیزم آنقدر که پشت اوناست اصلا پشت من نیست سر اونا با من می‌کنه اره مادرش پسر و تنهاست شوهر نداره هر شب می‌ره از سر کار میاد پیش مادرش فیلم دیدن و منو می‌زاره تنها و می‌ره اونجا