ناراحتمممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1347 عنوان اگ سرنوشت من این باشه ک مجرد بمونم یا با کسی ازدواج کنم 97 بازدید | 9 پست که کسی دوسش نداره چی کنم 27سالمه نمیدونم چرا اینقدر زشتم دیروز | 14:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_12 عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 28791 زشت نیستی هرکس زیبایی خاص خودشو دارهمجرد موندن تا اخر عمر بهتر از ازدواج بدهمنم 27 سالمه مجردمالانم که تورم زیاده ازدواج کم شده خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
_نیلی_جان_ عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 3254 ببین تاپیکاتو دیدم دنبال ی شوهر خوشگلی اول اینکه پسرای خوشگلو نمیذارن بمونه باید خیلی زرنگ باسی که بتونی پیدا کنی دوما نگه داشتنش شوهر خوشگل سخته توقع تو بیار پایین کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
ناراحتمممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1347 ببین تاپیکاتو دیدم دنبال ی شوهر خوشگلی اول اینکه پسرای خوشگلو نمیذارن بمونه باید خیلی زرنگ باسی که ب ... اره ولی من میخام ک زرنگم نیستم 😭
ناراحتمممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1347 ببین تاپیکاتو دیدم دنبال ی شوهر خوشگلی اول اینکه پسرای خوشگلو نمیذارن بمونه باید خیلی زرنگ باسی که ب ... اره ولی من میخام ک زرنگم نیستم 😭
_نیلی_جان_ عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 3254 اره ولی من میخام ک زرنگم نیستم 😭 ول کن شوهرو سرکار میری تحصیلاتت چیه؟ کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
ناراحتمممممممممممممم مدیر استارتر عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 1347 ول کن شوهرو سرکار میری تحصیلاتت چیه؟ اره سذکار میرم لیسانس
_نیلی_جان_ عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 3254 اره سذکار میرم لیسانس ع افرین پ ول کن بابا خدا بخواد یکیرو سر راهت میذاره فعلا لذت ببر اینقدر فکر شوهر نکن توقعتم بیار پایین منم ابجیم عین تو بود نه فلانی کچله خوشم نمیاد نه فلانه ن خیلی پیر میزنه مجرد موند کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶