2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دوره ای رو آنلاین ببینم ؟ هزینه دوره های آنلاین و حضوری چقدره ؟ بعد از چند ماه به درآمد میرسم ؟ ا ...

دوره برای چی میخوایید؟ اگه برای شروع برنامه نویسی نیاز دارید دوره ی دوازه قدم برنامه نویسی خوبه 

هزینه ها متفاوته ولی دوره های حضوری هزینه های بیشتری داره علاوه بر اون هزینه رفت و آمد و دیگر هزینه ها هم میاد روش

اگه زرنگ باشید بعد از 6 ماه شروع درآمدتون هست

گرفتن پروژه از صد ها طریق انجام میگیره بستگی به حوزه کاری شما ، نحوه علاقه مندی شما و ... راه های کسب درآمد از برنامه نویسی خیلی متنوع و مختلفه 

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 کانال تلگرام آموزشی برنامه نویسی من codeCraft_77

امتحان برنامه نویسی دارم چیکار کنم پاس شمخیلی سخته نمی‌فهمم بعضی از الگوریتم هارو 😣

من بیشتر کمک میکنم به کسایی که برنامه نویس واقعی هستند یا میخان وارد بازار کار بشن در حد دانشجویی حوصلم نمیکشه کمکی بکنم شاید دوستان کمکتون بکنن 

مسائل دانشگاه خیلی پیش پاافتاده و سادست

همه آدم ها، شایسته یک زندگی خوب هستند، بیا و به تقسیم این موهبت، کمک کن👑 کانال تلگرام آموزشی برنامه نویسی من codeCraft_77

حتما باید کلاس حضوری بریم ؟پیش زمینه میخواد منی که اصلا نمیدونم چی به چیه هم میتونم وارد کارش بشم با ...

نه اصلا نیازی نیست حضوری برید دوره های غیرحضوری اتفاقا خیلی بهتر هستن چون آزادی زمان بهتون میدن هر وقت خاستید آموزش ببینید و آموزش ها رو هرچندبار خواستید تکرار کنید.

اگه صفر هستید باید از مبانی برنامه نویسی شروع کنید و قدم به قدم پیش برید

من یه کانال تلگرامی هم دارم اونجا ویس و مطلب آموزشی خلاصه میزارم خاستی از راهنمایی هایی که اونجا گذاشتم استفاده کنید 

codecraft_77

الگوریتم و فلوچارت های پیچیده رو چطوری یاد بگیریم

فلوچارت رسم اشکال هست خیلی خیلی سادست انگار همون الگوریتم رو میخای به بچه یاد بدی ولی با ترسیم اشکال هندسی ! 

الگوریتم هم که خیلی سادست !

خب جزوه یا اموزشی نداده استادتون؟ اگه نه برید دوره های آموزشی مبانی برنامه نویسی ببینید