2777
2789
عنوان

کسی میدونه راهنماییم کنه

73 بازدید | 9 پست

دلیل اینکه خمیر پیتزا رو باید چنگال بزنی مه سوراخ بشه چیه؟ من تعریف خمیرببری شنیده بودم ولی یادم رفت چنگال بزنم خیلی قطورشد ،دلیلش اینه که سوراخ نکردم؟

میزنن داخل خمیر خام نمونه واسه اینکه نازک بشه باید با وردنه نازکش کنی خودت

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی نازک پهن کردم

چه نوع خمیری درست کردی بعضی خمیر ها کلا زیاد پف میکنن و کلفت میشن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
میگم خمیر آماده از بربری گرفتم

پس همون خمیر نون بربری اصلا مناسب پیتزا نیست خیلی کلفت میشه ر میخوای درست بشه باید خودت خمیر درست کنی اگر بلد نیستی دستورش بهت بدم یه خمیر خیلی خوب واسه پیتزا که کیف کنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792