morvarid32 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 140 عنوان کسی میدونه راهنماییم کنه 73 بازدید | 9 پست دلیل اینکه خمیر پیتزا رو باید چنگال بزنی مه سوراخ بشه چیه؟ من تعریف خمیرببری شنیده بودم ولی یادم رفت چنگال بزنم خیلی قطورشد ،دلیلش اینه که سوراخ نکردم؟ دیروز | 14:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 49021 میزنن داخل خمیر خام نمونه واسه اینکه نازک بشه باید با وردنه نازکش کنی خودت بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
morvarid32 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 140 میزنن داخل خمیر خام نمونه واسه اینکه نازک بشه باید با وردنه نازکش کنی خودت خیلی نازک پهن کردم
sonyachan عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 1770 آره باید سوراخش میکردی چون یه سری فعل و انفعالات توی خمیر اتفاق میفته و گازهایی تولید میشه که با سوراخ کردن ازش خارج میشن
morvarid32 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 140 برای اینکه قطور نشه پس چون سوراخ نکردم اینطوری شد؟
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 49021 خیلی نازک پهن کردم چه نوع خمیری درست کردی بعضی خمیر ها کلا زیاد پف میکنن و کلفت میشن بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
morvarid32 مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 140 چه نوع خمیری درست کردی بعضی خمیر ها کلا زیاد پف میکنن و کلفت میشن میگم خمیر آماده از بربری گرفتم
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 49021 میگم خمیر آماده از بربری گرفتم پس همون خمیر نون بربری اصلا مناسب پیتزا نیست خیلی کلفت میشه ر میخوای درست بشه باید خودت خمیر درست کنی اگر بلد نیستی دستورش بهت بدم یه خمیر خیلی خوب واسه پیتزا که کیف کنی بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
گلساااااااار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 31149 پس چون سوراخ نکردم اینطوری شد؟ اره البته نباید خمیر ضخیم پهن کنی