دلیل اینکه خمیر پیتزا رو باید چنگال بزنی مه سوراخ بشه چیه؟ من تعریف خمیرببری شنیده بودم ولی یادم رفت چنگال بزنم خیلی قطورشد ،دلیلش اینه که سوراخ نکردم؟
یه چهارم پیمانه اب چهل درجه رو با یه قاشق شکر و یه قاشق مخمر بریز یه در بذار روش تا پف کنه بعد تو یه کاسه یه تخم مرغ بشکن نمک و ادویه بزن بعد یه پیمانه شیر بریز و نصف پیمانه روغن قاطی کن بعد مایع مخمر که پف کرده رو اضافه کن بعد ارد الک کن هم بزن هی تا یه خمیری به دست بیاد که به دست نچسبه تقریبا 4 تا 5 تا لیوان ارد میخواد بعد بذارش یه گوشه تاریک و گرم یکی دو ساعت خمیر عمل بیاد و پف کنه بعد پهنش کن و پیتزارو روش درست کن
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲