2777
2789

چند‌ماه پیش خونه عموم یه خار رفت تو پای دخترم حدودا دوهفته بعدش دخترم یه کوچولو تب کرد ابریزش بینی با سینش چرک کرد حالا من وسواس بیماری ایدز دارم‌میگم‌نکنه دور از جونش اینا علائم این بیماری باشه

اخه گوگل نوشته از دو هفته بعد علائم خودش و نشون میده

با خار ک نمیشه،مگر اینکه این خار رفته باشه تو تن یه فردی ک ایدز داشته باشه و در اومده باشه و از بقایای خون اون فرد رو خار مونده باشه و گیریم اون خار همونجا مونده باشه و رفته تو  پای دختر شما؟؟؟؟؟؟

منطقیه؟چرا اصن همچین چیزی ب ذهنت رسید؟چی باعث شد ب این شک کنی؟

درضمن الان فصل مریضی و آلرژی و سرماست همینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خار ک نمیشه،مگر اینکه این خار رفته باشه تو تن یه فردی ک ایدز داشته باشه و در اومده باشه و از بقای ...

من وسواس این بیماری مسخره رو دارم اصلا ذهنم‌همه چی و میچینه کنار هم دست خودم نیس

نمیدونم واقعا جیکار کنم هی مغزم میگه نکنه قبلش رفته تو پای یکی دیگ 

من وسواس این بیماری مسخره رو دارم اصلا ذهنم‌همه چی و میچینه کنار هم دست خودم نیسنمیدونم واقعا جیکار ...

عزیزدلم یه خار چند میلیمتری امکان نداره اینقد استقامت داشته باشه ک بره تو پای ی ادم گنده و کنده نشه

این استرس و ب خانواده ات و بچت هم منتقل میکنی این ضررش بیشتره