2777
2789

تو کلاس همش میگن کار گروهی من تو هیچ گروهی نیستم مجبورم همش رو تکی بردارم انجام بدم

از گریه دیگه چشام باز نمیشه سال سومیه که دارم تحمل میکنم این وضعیت رو😓😞

منم همینم 

ناراحت نباش میگذره عزیز دلم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری ناراحت نباشم همیشه تنهام دلم برا خودم خیلی میسوزه آخه من چه گناهی کردم که باید همیشه تنها باشم

روابط اجتماعیت چطوره؟ من با اینکه با همه حرف میزنم و گرمم ولی تو کلاسمون همه اکیپن و متاسفانه از اکیپ خودمون بخاطر یه نره خر اومدم بیرون 

و الان تنهام

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
روابط اجتماعیت چطوره؟ من با اینکه با همه حرف میزنم و گرمم ولی تو کلاسمون همه اکیپن و متاسفانه از اکی ...

روابسته اجتماعیم ضعیفه نمیتونم با کسی گرم بگیرم همش میترسم اون از خوشش نیاد و باهام راحت نباشه

امروز دیگه اون یه دونه دوستی هم که داشتم دیگه محلم نمیزاره خیلی مهربونه ولی دیگه اصلا نمیاد باهام صحبت کنه با دوست صمیمی و اکیپ خودش همش میگرده آخه من باید چیکار کنم دیگه هیچکس رو ندارم همه دارن تو کلاس می‌خندن خوشحالن با هم شوخی میکنن من همیشه تنهام دیقه به دیقه هم میگن کار گروهی من مجبورم همه رو به معلم بگم که تکی انجام میدم

خودت دوست داشتی اینجوری باشی؟

نه واقعا خیلی عذاب کشیدم من نمیتونم با هر ادمی گرم بگیرم نمیتونم رابطه سطحی با اکثریت داشته باشم همیشه دوس داشتم دوستای کمی داشته باشم ولی عمیق و صمیمی باشه رابطه مون 

کلا شخصیتم اینجوریه و دیگه پذیرفتم اونقدر که حالا مشکلی ندارم ولی وقتی با یکی اوکیم و بعد نبود اون اذیت میشم شدید