2777
2789
عنوان

مامان یکی از بچه ها گفته میرم شکایت

| مشاهده متن کامل بحث + 4306 بازدید | 166 پست
تاپیکام هست ...دخترم خب ارومه وظلومه..دختر این و دوتا دیکه گروه شدن اذیتش میکنن..شوهرمم دیروز رفته م ...

شکایت که نمیتونه بکنه 

ولی حق هم نداره بگه بچه تون چرا این ثبت نام کردین

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

مدرسه عادی هست یا دولتی؟ دخترت یه موقع بیش‌فعال نیست؟ واقعا ناسازگار و اذیت کن نیست؟ حتما چیزی شده اون بنده‌خدا هم میخواد بچه‌ی خودش اذیت نشه به خاطر دختر شما اگه میبینی نارضایتی ازش زیاده یا خودت هم تو خونه ازش میبینی ببرش تراپی که تا بچه‌اس حل بشه مشکلش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی درست توضیح بده

گفتم عزیزم.سه تا دانش اموز دخترمنو همیشه اذیت میکنن..دیروز شوهرم رقته مدرسه..گویا زنگ ورزش بوده..همونجا توحیاط صداشثن میکنه باهاشون حرف میزنه ک دخترمنو اذیت نکنید..نشوخی کنید ن اذیت کنید اینا...

رفتن خونه مامانش امروز میگه شکایت میکنم شوهرت تهدید کرده

شوهرت نباید چیزی ب دخترا میگفته

با کادر مدرسه باید صحبت میکردش

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
تاپیکام هست ...دخترم خب ارومه وظلومه..دختر این و دوتا دیکه گروه شدن اذیتش میکنن..شوهرمم دیروز رفته م ...

ببین من دیروز هم بهتون گفتم آخر اینکار شر میشه 

رفتن شوهرت به مدرسه و‌پیش معلم و مدیر اشکالی نداره 

اما شوهرت حق نداشت بره بقیه بچه های کلاس رو تهدید بکنه 

معلومه خانواده های اونا هم بیکار نمیشینند 

همونطور که دختر شما برات عزیزه بچه اونها هم براشون عزیزه 

شوهرت خودشو وسط دعوای چند تا بچه هشت ساله انداخت 

ینی چی ناسازگاره؟؟خب به اون چه ربطی داره؟ بچه شو اذیت می‌کنه بچت؟؟

بچه اون بچه منو اذیت میکنه.شوهرک دیرثز رفته پیش ناظمشون.

تومسیر حیاط بچهها رو دسده بهشون گوشزد کرده دخترمنو اذیت نکینداینا

...حالامیکه میرم شکایت

گفتم عزیزم.سه تا دانش اموز دخترمنو همیشه اذیت میکنن..دیروز شوهرم رقته مدرسه..گویا زنگ ورزش بوده..همو ...

بگو شکایت کن 

تاپیک قبلیتو خوندم چه بچه ها بدی

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

من تا‌پیک های قبلتو خوندم کاره شوهرت خیلیییییی بد بود مرد گنده رفته مدرسه دوتا دختر بچه رو تهدید کرده خجالت نکشیده منم اگه جای اون مادر بچه بودم همین رفتارو میکردم  بچت اذیت شده نباید مسخرش میکردن خودت میرفتی آروم باهاشون حرف میزدی یا به دخترت یاد میدادی از حق خودش دفاع کنه اوناهم بچه ۸ سالن مثل دختر خودت  

پس چرت گفته. نمیتونه الکی شکایت کنه

شوهرمم امروز خواستن رفته میکه گفتم من چیز خاصی نگفتم گفتم ن بادختر خوب باشد ن ادثذیت کنید هیجی...بعدم مدیرشون بجه هاور اورده گفته نترسیدبابای بهار منظوری نداشته.

دست پیشو گرفته بگو برو شکایت کن منم میرم میکنم 

بگو معلومه بچت به کی رفته و اینکه مدرسه جای آدماس نه طویله که سگ وحشیتو بندازی جون بچه های مردم