2777
2789
عنوان

اینجا کسی هست که واسه آزمون وکالت

114 بازدید | 23 پست

سال دیگه از الان داره میخونه ؟

نحوه مطالعاتی تون چطوره ؟

من ویدیو اموزشی +منبع+کتاب قانون+تست جوری اون مبحث رو میخونم که یاد بگیرم و تسلط داشته باشم اما خب کند پیش میرم الان حدود دوماه نیم تجارت و جزا رو شروع کردم ولی هنوز نصف نکردم اما همون مباحثی رو که خوندم تسلط کامل دارم 

اینم بگم پایه درسی زیر صفر دارم 

روزی ۶ ساعت درس میخونم حداقل اما متغییر هست ثابت نیست 

شما چطوری میخونید ؟و روزی چند ساعت ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال دیگه همین موقعه

ببین باید برنامه بریزی کنس که درسارو تو این بازه های زمانی بخونی

۵ ماه

۳ ماه

۲ ماه

۱ و نیم ماه ( که با ازمونای فراوان باشه)

نصف ماه تورق سریع

این تعداد مرور رو داشته باشی قول قبولی بهت میدم

ببین باید برنامه بریزی کنس که درسارو تو این بازه های زمانی بخونی۵ ماه۳ ماه۲ ماه۱ و نیم ماه ( که با ا ...

حالا دیگه درسارو تو ۵ ماه تقسیم کن

مثلا ده تا کتابه، هر کتابی تو ۵ روز

دیگه باید تو اون ۵ روز جمعش کنی

اول اولویتت درسنامه اس، بعد تست، بعد ویدئو

بعد تو ۳ ماه

و ....

بخوای همینجوری الکی بخونی بدون تایم بندی، جمع نمیشه

ببین باید برنامه بریزی کنس که درسارو تو این بازه های زمانی بخونی۵ ماه۳ ماه۲ ماه۱ و نیم ماه ( که با ا ...

مثلا میگفتم دوماه تموم میکنم تجارت و جزا رو ولی خب نمیشه من رشتم فقه حقوق بود و پیام نور مثلا تجارت رو اولین باره میخونم وجزا رو هم همینطور تا بیام تسلط پیدا کنم رو مبحث زمان میبره میترسم به سال دیگه نرسم چیکار کنم 🤦‍♀️🤦‍♀️