2777
2789
عنوان

من سی ویک سالمه مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 53 پست

کل سایت شده ....

از صبح هر تاپیکی رو دیدم همش راجب نیازجن......

ادم لذت میبره واقعا🤣

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلشم همینه دیگ

لذت ببر با هر کی دلت میخواد ارتباط بگیر

تهش یا میشه یا نمیشه دیگه

نباید خودتو محدود کنی ب نظرم

منم ۲۴ سالمه دوس دارم وارد رابطه بشم رشد عاطفیمو بالا ببرم! بفهمم کی خوبه کی بد در نهایت اگر تایپ شما پیدا شد ک چ بهتر اگرم نشد چ اشکال داره با پسر در حد دوست معمولی باشی؟ اوکیه ب نظرم با رعایت حد و مرز

اتفاقا آدم تا مجرده اون نیاز ها بهش فشار میاره

بعد از ازدواج  انقد مشکلات میاد روسر آدم خوار میشه که دیگه کلا از سر آدم می‌پره

به راه دیگه هم فک نکن چون عاقبت نداره

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

منم مثل شما، ۳۵ سالمه، به حدی نیاز ج.ن.س.یم زیاده که بعضی روزها فقط گریه میکنم، نمیدونم چرا خدا صدام ...

چرا ازدواج نمیکنی خب

❤️‍🔥سه نفره شدنمون مبارک پسرم تاج سرم❤️‍🔥1403/6/2👶🏻

حالا فکر کن ازدواجم کنی اونی که قکر نکنیم نشد.

بابا ول کنید 

نیاز جنسیرو انقدر گنده نکنید 

که واسش عذاب بکشید 

هر دردی درمونم داره

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
چرا ازدواج نمیکنی خب

پسرای این نسل کلا بگیر نیستن 

البته حقم دارن با این شرایط 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
حالا فکر کن ازدواجم کنی اونی که قکر نکنیم نشد.بابا ول کنید نیاز جنسیرو انقدر گنده نکنید که واسش عذاب ...

البته جزو نیازهای مهمه 

مثل غذا و آب

سرکوبش باعث آسیب روحی میشه

پسرای این نسل کلا بگیر نیستن البته حقم دارن با این شرایط

والا واسه من خدا نمیخواد، بقیه خیلی راحت هنوز سر از تخم در نیاوردن دارن ازدواج میکنن

منه خاکبرسر تا از ۷ خان رستم نگذرم خدا ول کنم نیست و چیزی بهم نمیده

والا واسه من خدا نمیخواد، بقیه خیلی راحت هنوز سر از تخم در نیاوردن دارن ازدواج میکننمنه خاکبرسر تا ا ...

ازدواج های به درد نخور همون سر نگیره بهتره 

یه روز اونی که باید میاد تو زندگیت و به این روزا میخندی 

مطمئن باش ❤️

ازدواج های به درد نخور همون سر نگیره بهتره یه روز اونی که باید میاد تو زندگیت و به این روزا میخندی م ...

تا این سن خودمو با همین حرفا گول زدم

اینقدر نیازمو سرکوب کردم شدم یه دختر افسرده و گوشه گیر، بعضی وقتا دلم فقط یه بغل میخواد، همین

والا خواستم زیاد نیست

تمام فامیل، دوست، آشنا به موقع ازدواج کردن و خوشبختن، والا منم دل دارم، اما نمیدونم چرا خدا نمیفهمه و هی داره عذابم میده