2777
2789

چندبار بهش گفتم اگه نمی‌خوای باهام باشی رک بگو ولی اینطوری برخورد نکن قسم و آیه که تو اشتباه فک میکنی و فلان جون خانوادش قسم میخوره .یا چند دفعه هم میخواستم برم خونه اش همش می‌گفت نیستم یا مهمونم دارم یا فلان منظورش از این کارها چیه؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰ بار زنگ؟؟؟

خواهرم به دوس پسرتم انقدر زنگ بزنی دلشو میزنی

دوست که جای خود داره!

هر چی به اندازش خوبه

ی بار زنگ بزن

اگر دیدی اون لایق احترامت بود دوباره ارتباط بگیر وگرنه دنبال دلیل نباش یا ازش نپرس!

خب کاملا مشخصه دلش نمیخواد زیاد رابطه داشته باشه روشم نیس بگه پس بهتره خودت رعایت کنی

خب من چند مدت ترکش کردم خودش پیام داد که تو چقدر بی معرفت هستی حالی نمپرسی همه رو گردن من انداخت 

اگر من بودم، یعنی دلم نمی خواست باهات ارتباط داشته باشم. چرا وقتی اینطور برخورد می کنه انقدر بهش زنگ ...

خب منم چند وقت ترکش کردم خودش بعدن پیام میده تو چقدر بی معرفتی حالم من رو نمپرسی .همه رو گردن من میندازه

۱۰ بار زنگ؟؟؟خواهرم به دوس پسرتم انقدر زنگ بزنی دلشو میزنیدوست که جای خود داره!هر چی به اندازش خوبهی ...

مثلاً میگم در ماه یا دوماه زنگ میزنم جواب نمیده از ده تا تماس ۳تاشو جواب میده 

به خدا وقت نمیکنه منم این مدلی هستم نه اینکه از کسی بدم بیاد ولی سرم شلوغه گاهی یادم میره به یکی که چند بار زنگ زده زنگ بزنم ولی این دلیل نمیشه دوستش نداشته باشم یا بخوام قطع رابطه کنم

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی 

یه مدت کمتر پیغام‌بده و تماس بگیر،ببین پیگیر هست یا نهمشکلی داره یا وقت نداره یا دلش نمی خواد،تو هم ...

منم همین کارو کردم زنگ زد گله و قهر که تو بی معرفت هستی .من تورو مثل خواهر میدونم تو من آدم حساب نمیکنی و از این حرفها