2777
2789
عنوان

اگه معلم ریاضی میشدم دانش آموزام لذت میبردن از ریاضی

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 16 پست

منم عین شما بودم عاشق درس دادن بودم به خصوص ریاضی 

دوره ی راهنمایی دوستام میومدن خونمون کلاس خصوصی 

یکی از دوستام ریاضی جلسه قبلش هفت شد یک جلسه باش کار کردم بیست شد تو ذهنم مونده روز معلم برام هدیه خرید 

دبیرستانی شدم معلم می نشست من جبر درس میدادم 

دانشگاه مهندسی می خوندم

که وسط کار گروهی یه دفعه بدون مقدمه یکی از همکلاسی هام رو کرد بم گفت تا حالا کسی بت گفته چه معلم خوبی هستی؟!!

اون روزا عاشق رشته ی خودم بودم مهندسی معماری و اصلا فرهنگیان و معلم شدن رو دوست نداشتم...

تقدیر بعد از ده سال منو کشوند سمت معلمی 

و خداروشکر می کنم هر کسی رو واقعا بحر کاری ساختند

هنوز سابقه ای ندارم که بهترین دبیر استان تهران شدم تو حوزه ی کاری خودم

از صدا و سیما خیلی زود بام ارتباط گرفتند برم شبکه آموزش تدریس کنم(که قبول نکردم)

ولیمی دونم اگه وقت بزارم می تونم با ایده هام بیشترین درآمد رو کسب کنم 

اینه که می گن اگه یه کارت علاقه داشته باشی حالت خوبه درآمدتم خوبه

حس میکنم شما هم احتمالش هست مسیر من رو بری

هر چی که هست خیر باشه 

پزشکم شدی برو تو حوزه ی آموزش

موفق باشی

منم عین شما بودم عاشق درس دادن بودم به خصوص ریاضی دوره ی راهنمایی دوستام میومدن خونمون کلاس خصوصی یک ...

ممنون از وقتی که گذاشتی و تایپ کردی🫠❤️

هر چی قسمته

نمیدونم والا من که دیگه از جنگیدن پس کشیدم

شاید دلیل اینکه خدا همش تو این مسیر جلو پام سنگ میندازه اینکه یجوری منو برگردونه به مسیر قبلی.

خودمو سپردم به خدا هر چی خیرشه منو همون سمت بکشونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.