من هیچ کمکی ندارم مامانم شهر دوره همش خونهایم یعنی از اون خانمهایی نیستم که همش خونه مامانم باشم دو تا بچه کوچیک دارم یکیشون سه ساله است خیلی شیطونه یکی کلاس اولیه که خیلی درس میده معلمشون من خونم همیشه تمیزه ولی وقت نمیکنم اساسی تمیز کنم به نظرتون اگه دو ماه یه بار یکی بیاد کمکم مثلاً آشپزخونه یخچال و گاز و اینا رو اساسی تمیز کنه من کم کاری کردم یعنی خودم باید تمیز کنم ن خیلی گرونیه دلم واسه شوهرم میسوزه از یه طرفم خودم نمیرسم اصلاً درس این بچه الان اون کوچولوم مریضه هی بالا میاره همین که به درسش میرسم و ناهار و اینا میپزم شب میشه انگار
پس حتما ماهی یکبار بیار .. واقعا واجب و ضروریه .. خودمم یه بچه یک و نبم ساله دارم یکی کلاس چهارم دق ...
بعد از این خانومایی نیستم که بتونم با کثیفی کنار بیام وسواسم الان شاید یکی بیاد تو خونم بگه خونت تمیزه ولی خودم میدونم چه خبره و دارم دیوونه میشم که آره مثلاً الان زیر لباسشویی آشغال رفته زیر تختا خاکه خب اینام خیلی سخته نمیرسم دو سه ماه یه بار تمیز کنم کمکیم که میاد هر سه ماه دو ماه اینا رو کامل میریزیم با هم تمیز میکنیم دیگه چند وقت حالم خوبه
دو ماه یکبار زیاد نیست ،خوبه ،ولی نه اینکه خودتون تو این مدت اصلا تمیز نکنید ،خودتون هم تا جاییکه میشه کم کم تمیز کنید که خیلی کارا رو هم تلنبار نشهمثلا مرتب گاز و یخچال رو تمیز کنید جارو بزنیدحداقل هفتهای یکبار گردگیری کنید و هر دوما هم یکی بیاد خیلی اساسی تمیز کنه که البته حقیقت اینه هیچ کارگری خیلی اساسی تمیز نمیکنه ولی خوب از هیچی بهتره
یه روز در میون که خودم دوست ندارم اصلاً خودم به کارام میرسم مثلاً یه روز در میون دستشویی میشورم سینکو وایتکس میریزم گازو تمیز میکنم کمکی که من میارم میگه تو کارای عیدتو هر دو سه ماه یه بار میکنی مثلاً بچه دیوار نقاشی کشیده میدم و پاک میکنهو شامپو فرش میکشه شیشهها رو میکشه چون بچه کوچولو دارم زود به زود خونم کثیف میشه مثلاً اونایی که بچه ندارن یا سن بالان عید به عید این کارا رو میکنن ولی من باید دو سه ماه یه بار بکنم وگرنه فاجعه میشه خونم
یه روز در میون که خودم دوست ندارم اصلاً خودم به کارام میرسم مثلاً یه روز در میون دستشویی میشورم سی ...
۲ مااااااااااه یه بار چیزی نیست که ادم بخاطرش عذاب وجدان داشته باشه
دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید