2777
2789
عنوان

یه نظرتون خیلی زن تنبلیم اگه دوماه ی بار یکی بیاد خونمو تمیز کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 39 پست
پس حتما ماهی یکبار بیار ..‌ واقعا واجب و ضروریه .. خودمم یه بچه یک و نبم ساله دارم یکی کلاس چهارم دق ...

بعد از این خانومایی نیستم که بتونم با کثیفی کنار بیام وسواسم الان شاید یکی بیاد تو خونم بگه خونت تمیزه ولی خودم می‌دونم چه خبره و دارم دیوونه می‌شم که آره مثلاً الان زیر لباسشویی آشغال رفته زیر تختا خاکه خب اینام خیلی سخته نمی‌رسم دو سه ماه یه بار تمیز کنم کمکیم که میاد هر سه ماه دو ماه اینا رو کامل می‌ریزیم با هم تمیز می‌کنیم دیگه چند وقت حالم خوبه

منم تو شرایط تو امیه کلاس چهارمی و یه دو ساله فوق شیطونهیچ کمکی هم ندارم شوهرمم یا سر کاره یا خسته ا ...

حالا شوهر من سر کار کم میره برعکس همش خونه است اون که هست نمی‌تونم کار کنم کلافه میشم باید تنها باشم که بتونم کار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو ماه یکبار زیاد نیست ،خوبه ،ولی نه اینکه خودتون تو این مدت اصلا تمیز نکنید ،خودتون هم تا جاییکه میشه کم کم تمیز کنید که خیلی کارا رو هم تلنبار نشهمثلا مرتب گاز و یخچال رو تمیز کنید جارو بزنیدحداقل هفته‌ای یکبار گردگیری کنید   و هر دوما هم یکی بیاد خیلی اساسی تمیز کنه که البته حقیقت اینه هیچ کارگری خیلی اساسی تمیز نمیکنه ولی خوب از هیچی بهتره

بعد از این خانومایی نیستم که بتونم با کثیفی کنار بیام وسواسم الان شاید یکی بیاد تو خونم بگه خونت تمی ...

کمکی ک اوردی خودت کار نکن بزار اون کار کنه خودت یکم استراحت کن از پا درمیای ... هیچ کس بهت مدال نمیده بخدا .. من خودمم اینقدر قبلا وسواس بودم و هی همه جارو شستم و سابیدم الان مچ دستم اینقدر درد میکنه دو تا تیکه ظرف نمیتونم بشورم ... الان گازمون کثیف شده کلی ظرف نشسته دارم مال چندین روز .. خودم ک نمیتونم بشورم از بس مچ دستم درد میاد شوهرمم دائم سرکاره ..‌ حالا قول داده امشب بشورتشون

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
آره منم دو سه ماه اینا که میاد دیگه خونم تمیزه مثلاً زیر کابینت‌هام تمیزه از یه طرفم وسوااسیم الان م ...

اره اونا اساسی تمیز میکنن از ما بزنمیاد اینطور تمیز کنیم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
جاریم یه روز درمیون کمکی داره

یه روز در میون که خودم دوست ندارم اصلاً خودم به کارام می‌رسم مثلاً یه روز در میون دستشویی می‌شورم سینکو وایتکس می‌ریزم گازو تمیز می‌کنم کمکی که من میارم میگه تو کارای عیدتو هر دو سه ماه یه بار می‌کنی مثلاً بچه دیوار نقاشی کشیده میدم و پاک می‌کنهو شامپو فرش می‌کشه شیشه‌ها رو می‌کشه چون بچه کوچولو دارم زود به زود خونم کثیف میشه مثلاً اونایی که بچه ندارن یا سن بالان عید به عید این کارا رو می‌کنن ولی من باید دو سه ماه یه بار بکنم وگرنه فاجعه میشه خونم

کمکی ک اوردی خودت کار نکن بزار اون کار کنه خودت یکم استراحت کن از پا درمیای ... هیچ کس بهت مدال نمید ...

الهی آره منم قوت قدیما رو ندارم دو تا سقط داشتم پارسال بعد از یه طرفم دو تا سزارین و شیردهی و واقعاً بدنم دیگه خیلی ضعیف شده

یه روز در میون که خودم دوست ندارم اصلاً خودم به کارام می‌رسم مثلاً یه روز در میون دستشویی می‌شورم سی ...

۲ مااااااااااه یه بار چیزی نیست که ادم بخاطرش عذاب وجدان داشته باشه

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

مگه اینقدر لباس کم داری که روزی دوبار ماشین روشن میکنیاگه بچه هات لباس تمیز دارن ماشین رو هفته ای ۲ ...

فقط لباس نیست که خب ۴ نفریم لباس خودم هست همسرم هست لباس کاراش هست پتو هست رو بالشتی هست