2777
2789
عنوان

جاریم خیلی شوهرش بهش توجه میکنه

316 بازدید | 33 پست

سلام،شوهرجاریم خیلی بهش توجه میکنه ،به پدرومادرش احترام میزاره،من و جاریم شغلشون یکیه ،شوهر اون براش استوری میزاره روزشو بهش تبریک میگه ولی شوهرمن دریغ ازیه تبریک خشک وخالی،حتی وقتی میریم خونه مادرشوهر،شوهر اون همش باهاش حرف میزنه میگن میخندن شوهرمن همش ازمن فراریه وبا مادرش حرف میزنه،کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم ،شوهر بی احساس آدم پیر میکنه،نه اینکه بهش حسادت کنم ولی آدم ناخودآگاه مقایسه میکنه،از ازدواج متنفرم

دقیقاً 

مثل منی 

شوهر منم بی احساسه و خیلی هم منو مسخره می‌کنه تو جمع🙂

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر خودمم بدم میاد شوهرم استوری بذاره یا مثل بعضی مردها عکس دوتایی بذاره پروفایل (دیدم که میگمااا) اصلا نه فقط بخاطر شغلش نمی‌ذاره خودش هم از این اخلاقها ندارع و همچنین خودم

اینقدر مقایسه نکنید از کجا میدونی شاید خودش با گوشی شوهرش استوری میذاره؟؟؟

نمیدونم،ولی مشخصه شوهرش زیاد احترام خودش وخانوادشو داره،شوهر من پدرومادرم انگار دشمنشن

خودت چه جوری هستی؟

مقایسه یک طرفه نمیشه شاید شوهرتم یه سری خواسته ها داشته باشه ولی بهش نرسیده باشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

😁بابا بی خیال.حتما اون جاریتم ب تو غبطه میخوره.شوهر هم زیادی بچسبه ب زنش من دوس ندارم.حالا اون استوری اینا رو ول کن.خب اگه واقعا تو زندگیشون خوشبختن واس چی میاد دیگ‌استوری میزاره.بهش تو خونه بگه تبریک

حالا مگه چه قدر پیش میاد برید خونه مادرشوهر چی میشه مادر و پسر حرف بزنن؟؟اینهمه تو خونه باهم حرف می‌ ...

من‌که نمیگم‌با مادرش حرف نزنه،بامن یه کلام حرف نمیزنه حتی کنارم‌نمیشینه

عزیزم همینجا تاپیک یه نفرو خوندم که شوهرش چقددددر براش ریخت و پاش میکرد چقدر خرجش میکرد.تو دلم گفتم هعععی خوشبحالش کاش نامزدم منم اینجوری بود حالا همسر من بنده خدا خسیس هم نیستا ولی در مقایسه با چیزایی که اون کاربر میگفت حس کمبود بهم دست داد رفتم بقیه تاپیک هاشو خوندم دیدم هم خیانت میکنه بهش هم تو جمع بهش توهین میکنه. 

شما هم نینی سایت بشه یه درس برات که زندگی همه، همه‌ی گوشه هاش رنگی و خوشگل نیست. هر ادمی یه عیبی داره و یه حسن