2777
2789
واقعا؟نبره پولتو،ما یکی داریم ترید میکنه همش ضرره ۲۰میلین ازمون اسفند قرض گرفته هنوز نداده!

کل پول رو نباید بدید بابت ترید..

نهایتا مبلغ ۱۵ میلیون

اونم اگر تمام سرمایه نیست!

خودتون یاد بگیرید روزانه نوسان گیری کنید

روی روال بیوفتید حداقل ماهی سی تومن میشه 

ماکارون هستم:)

من چون با پولم کار میکنم

و در گردش هست ولی مثلا دو ماه پولم لازم ندارم

میرم سپرده میکنم

الان گذاشتم پاسارگاد ۲۸ درصد داخل شعبه

روی ۷۰۰ تومن حدودا ۱۷ و خورده ای بهم داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟نبره پولتو،ما یکی داریم ترید میکنه همش ضرره ۲۰میلین ازمون اسفند قرض گرفته هنوز نداده!

خاهرمه 

عجیبه چقد ....

اونای که حرفه ای ترید میکنن از اسفند کلی سود کردن!!!!!!!

تازه من چون خاهرمه کم میگیرم

خاهرمه عجیبه چقد ....اونای که حرفه ای ترید میکنن از اسفند کلی سود کردن!!!!!!!تازه من چون خاهرمه کم م ...

آفرین کجا آموزش دیده؟خواهرم طفلی۲۵۰میلیون سال قبل همین موقع گرفت گفت همش پریده کلا همش پول میگیره میگه پرید شغلشم بالاست حقوقش خوبه پس دروغ میگه احتمالا کثافت شوهر خواهرمه

کم بهت میده من خودم درآمدم روزانه تا هفتگی همین حدود بوده

عوضش من از هیچی خبر ندارم از سود و زیان هیچی .....

همون ۱۵ ثابتو میگیرم تون وسط وسطام اگه خیلییی سود کنه   گاهی در حد ۱ گرم یا ۵۰۰ سوت اینا برام طلا میخره میده 

یا مثلا لوازم پوستی برام از ترکیه میگیره 

یا خداااااقشنگ اسکولتون کرده ۲۵۰ ملیون؟؟

اره یه دور دیگم از خواهر طفلیم ۱۰۰میلیون گرفت کلا همش میگه ندارم!حالا اونا زن و شوهرن!پس منم به شوهرم بگم بهش زنگ بزنه پولو پس بگیره !خاک تو سر نمک به حرومش از زندگیه خودشم دزدی میکنه باورت میشه چند ساله برای خواهرم لباس نخریده !من بهش پول میدم میخره!

اره یه دور دیگم از خواهر طفلیم ۱۰۰میلیون گرفت کلا همش میگه ندارم!حالا اونا زن و شوهرن!پس منم به شوهر ...

خیلی ناراحت شدم عمیقا ....واقعا تاسف 

ببین پررو باش اینجور آدما جلوشون واینسی  ...فرضت میکنن 

قشنگ بچلون پولتو بگیر ازش با سودش....حداقل اندازه پولت ازش یه دونه یا دوتا چک بگیر 

پارسال با این پول طلا میخریدی اللن کلی سودش بود

خیلی ناراحت شدم عمیقا ....واقعا تاسف ببین پررو باش اینجور آدما جلوشون واینسی ...فرضت میکنن قشنگ بچل ...

اتفاقا گرم گرم طلا میخرم پول خودم به کنار من همسرم شغلش آزاده پول همیشه تو بانک داره دلم به حال خواهر طفلیم میسوزه!به نظرت چند درصد احتمال داره راست بگه و پولش ضرر کرده باشه؟

حرام که نیست ولی این کار تماما ضرره بعد از چند سال ارزش پولت بسیار کم میشه هیچ وقت این کارو نکن ابن طوری پولتو کلا از دست رفته ببین پولتو طلا بخر ببین دو سال دیگه چه ارزشی پیدا می کنه