2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا اینا دیگه شورشو دراوردن به یه بچه کلاس اولی بخوان هر حرفیو یاد بدن میگن فلان وسیله هاررو بگیرین بیارین اینجوری کنین فلان کنین خب شاید یکی نداره مگه میشه این همه هر بار بر بگیره مگه بقیه بچه نبودن درس نخوندن این همه هزینه؟ جدا از اینکه پول هم جدا میگیرن بخدا خواهر شوهرمن بوش کلاس اوله مدیره گفته برام باید گلاب عرق پونه نعناع بیاری جدا از پولی که داره میگیره چخبرتونه بابا  

چرا امروز یقه مامانم رو گرفته که چرا دخترت اینجوری گفته

بكو بي جنبه نظر خواستي نظر داديم ديكه. بيجاره دانش اموزاش اينكه تحمل يه انتقاد كوجك رو نداره! توهيني هم من نديدم فقط انتقاد بود

نه زشت نیست اونم تصمیمش رو گرفته الکی میگه نظر بدین فقط خواسته پول جمع کنید و شخصی که مسیول این کارا ...

ما یکم وضعمون خوبه اما مرفه نشین نیستیم خیلیا واقعا ندارن 

جشن از جيب والدين! زحمت ميكشن والا

کلاس اول همینه دختر من اول بود هفته ای سه تا جشن داشتن با کلی خوراکی و بادکنک سال ۴۰۱ برای هر جشن سی تومن پرداخت میکردیم یا یکی از مامانا تقبل میکرد

بكو بي جنبه نظر خواستي نظر داديم ديكه. بيجاره دانش اموزاش اينكه تحمل يه انتقاد كوجك رو نداره! توهيني ...

ههمینو بگو 

منم گفتم میخوام شاد رو حذف کنم شماره خواهرم رو دادم اونو عضو کنه

معلمه رو نگاه کن همون اول گفته با احترام به هم نظراتتون رو بگید بنده خدا قبلا هم تجربه های بد داشته ...

مگه من بی احترامی کردم 

فقط نظر دادم 

نظر دادن یعنی تایید کردن؟ 

بابا اینا دیگه شورشو دراوردن به یه بچه کلاس اولی بخوان هر حرفیو یاد بدن میگن فلان وسیله هاررو بگیرین ...

والا من می رفتم مدرسه در کل یه جشن الفبا گرفتن برامونو یه جشن تکلیف 

بقیه جشنا هم مثل 22بهمن هزینه ای نداشت هیچ یه چیزی هم میدادن