2777
2789
عنوان

بچه‌ها ماجرای شوهرم و دخترخالش

447 بازدید | 33 پست

این خالش طلاق گرفته چون بچه‌هاش بابا نداشتن با خانواده شوهرم اینا صمیمی شدن بعد شوهرم باهاش راحته شوخی مسخره بازی دارن دختره کیک و برف شادی میزده تو صورت شوهرم سر نامزدی هم برا شوهرم ماچ فرستاد هجده سالشه 

بچه‌ها من از اول میدونستم و حس بد داشتم بعد همه میگفتن عب نداره الان سه ماهه عقدیم برا همدیگه پست میفرستن و لایک میکنن دارم دیونه میشم صمیمیت شوهرم بیشتر با اونه تا من آخه ازدواجمون سنتی بود

تو دوران آشنایی خانواده همسرم به خالش اینا گفتن که محمد داره داماد میشه اون دختره ج.. هم گریه کرده گفتی یعنی دیگه ما تو رو نداریم ؟ گریه کرده و دستای شوهرم را گذاشته رو صورتش بعد مامان من اینو تعریف میکرد من هی میگفتم دستاشو گذاشته رو صورتش اونم می‌گفت نه به خدا نه می‌گفت تو رو خدا نکن مامان پسر خوبیه رد نکن من غلط کردم گفتم حالا گندش دراومده که آره واقعا چیزی بوده بچه‌ها من اگه میدونستم اینجورین با هم رد میکردم الان نمیتونم اون دختره را بیرون کنم از زندگیم مهم‌تر از همه اینکه مادر شوهرم حرف حرف خودشه در حدی که تاریخ عقد رو خودش معلوم کرد الانم رفته خونه دیده و اعتراض میکنی میگه خیلیم خوبه قطعا به دختر خواهرش پر و بال میده 

به خاطر همه اینا دارم جدا میشم... چیکار کنم به نظرتون نظر شما چیع درمورد اینایی که گفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تحمل جنگ و مقابله با اون مادرو داری جدا نشو

ولی اگه دنبال ارامشی ول کن

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

با کسی که دلش باهات نیست و نارحتی تو براش مهم نیست چه آینده‌ای می‌خوای داشته باشی؟!!

تا اخر عمر نگران یه دختر باشی که رابطه‌ش با همسرت چجوریه

با اقتدار از زندگیت حذفش کن یا نشون بده این قضیه اونقدر برات مهم هست مه قید زندگیتو بزنی …

اصصصلا تحمل روابط شوهر با نامحرم رو ندارم . دیگه باید ببینی سطح تحمل خودت چقدره ‌ بعضیا براشون مهم نیست مهم باشه فرسوده میشی توی این زندگی ‌ اتفاقا مشکل رو مطرح کن ببین واکنششون چیه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اصصصلا تحمل روابط شوهر با نامحرم رو ندارم . دیگه باید ببینی سطح تحمل خودت چقدره ‌ بعضیا براشون مهم ن ...

گفتم میگه بچس خونگیه تو روش میخندم دنبال خنده بیرون نره ولی له میشم آبجی 

الان درخواست مهریه دادم به خاطر چیزایی که دیدم نمیخوامش اصلا زندگیم را نمیخوام باهاش شریک بشم

زا شوهرت صحبت کردی راجب این موضوع که اذییت میشی از رابطشون؟ چی گفته

میگه با خواهر شیر به شیرن و اون خونگیه و بچس تو زوش میخندم که دنبال خنده بیرون نره ولی وقتی به همدیگه نگاه میکنن می‌خوام بمیرم حس میکنم همدیگرو دوست دارن منم یه خاطر این و یه عالمه مسئله دیگه تصمیم گرفتم زندگی خودم را بکنم و جدا بشم

گفتم میگه بچس خونگیه تو روش میخندم دنبال خنده بیرون نره ولی له میشم آبجی الان درخواست مهریه دادم به ...

چی بگم . کاش با یه مشاور هم مطرح کنی ما با سطح فکر خودمون حرف میزنیم . اون حرفه ای تر باهات حرف میزنه ولی به نظر من ۱۸ سال دیگه عاقله باید با ورود تو یکم خودشو جمع میکرد هم دختره هم شوهرت

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚