2777
2789
عنوان

بچه‌ها ماجرای شوهرم و دخترخالش

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 33 پست
با تاپیکایی که اینجا دیدم راجب دخترخالهه تصمیم گرفتم خواستم شوهر کنم شوهری کنم که دختر خاله نداشته ب ...

به قرآن اینایی که میگن آبجی داداش باید ترسید 

نکن خواهر خوب میکنی 

تازه اگه همین مادر شوهرا برن بچه خواهرشون را بگیرن با گه یکیشون میکنن از بس اذیت میکنن همون بهتر اون دخترخاله‌های کرمو برن با پسر خالشون که مادر شوهر ب..نه براشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا شو، از الان ک سه ماهه هنوز اول راهی و داری عذاب میکشی، تا آخر نمیتونی تحمل کنی و رفته رفته بدتر ...

من زندگیم را دوست دارم میتونیم با هم بسازیم ولی اون ج.. ده خانم نمیذاره اگه اون نبود میموندم

نمیخواد عزیزم جدا بشی صمیمتت با شوهرت بیشتر کن ببین از چی خوشش میاد وقت خالیاش رو پر کن شاد و خوب باش بهش گیر نده حساسیت نشون نده چیز خاصی نیست میرین سرخونه زندگیتون خانوادشم کمتر میبینه همش پیش هم هستید الکی زندگی خودت بخاطر یه بچه بازی بهم نریز به شوهرت هم غیر مستقیم یه جوری ک بدش نیاد و فک کنه شک داری 

بگو خوشت نمیاد با دخترای دیگه صمیمی باشه 

من زندگیم را دوست دارم میتونیم با هم بسازیم ولی اون ج.. ده خانم نمیذاره اگه اون نبود میموندم

عزیزم اون خانم یه طرفه، یه طرفه همسرته... اگر همسرت باهات راه میاد و فکری برای ناراحتی ت میکنه، خب بمون و زندگی کن، 

نمیخواد عزیزم جدا بشی صمیمتت با شوهرت بیشتر کن ببین از چی خوشش میاد وقت خالیاش رو پر کن شاد و خوب با ...

به نظرم از الان که نقطه ضعف نشون دادی که از دختر خالش خوشت نمیاد اگر بمونی تا تقی به توقی بخوره میخواد با دختر خالش اذیتت کنه

پس بهتره ولش کنی کار خوبی میکنی جدا بشی 

هیچ جیز مهم تر از آرامش خودت نیست

حالا که نقطه ضعف نشون دادم

خانواده شوهر من که اینطوری هستن حتی خود شوهرمم اینطوریه

وقتی بدونه از چیزی نقطه ضعف دارم بیشتر روش پا میزارن،خصوصا وقتی اختلافی داشته باشیم

مادرشوهر منم یه مدت شوهر منو تحریک نیکرد به دختر خالش نزدیک بشه و می‌کشوندش سمت دختر خالش،ولی خب شوهرم ترسید من ابروشو ببرم و چون رو ابروش حساسه خودش موقع دلبری های دختره میرید بهش،چون من سر خساست و چند تا اخلاقای بد دیگش ابروش رو بردم،هر چند مجبور بودم