2777
2789
عنوان

مادر شوهرم بعضی وقتا

203 بازدید | 25 پست

دستور میده مثلا دیروز خودش نشسته بود من تو اتاقی ک از اونا جدا داریم بودم صدام زد برم ظرف بشورم ی دختر داره مجرده اون و نمیگه ولی اونم دیروز خونه نبود من کمک میکنم ولی کاری ک خودش می‌تونست انجام بده چرا منو از ی جا دیگ صدا زد ظرفا هم از صب مونده بودن تا بعدازظهر 

باهاشون زندگی میکنی ؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره تو ی حیاط ولی اتاقمون جداست

ما تو عقدیم مادرشوهرم مثلا به شوهرم نمیگ زنت رو هم بیار به‌بعد از سرکار که اومد شوهرم بهش گفتم نهار بیا خونمون اومد خواهرش که مجرد زنگ زد مامان نهار درست کرد بیا خونه شوهرم گفت همینجا هستم حالا خوبه شوهرم زیاد هم گوش نمیده به حرف هاشون یعنی میخوان شوهرم رو از من دور کنن یا حرف شد به کنایه مادرشوهرم میگ کی خونس پسرم خوب یعنی چی

آره تو ی حیاط ولی اتاقمون جداست

میشه بکی هدف از ازدواجت چیه ؟

ازدواج یعنی دونفر جدا از خانواده مستقل باشن 

اگه قرار بود از خونه بابات بری خونه یه غریبه بهت امرونهی کنه تو اومرت دخالت کنه میموندی خونه بابات شوهر نمیکردی شرف داشت تا یه گوزو بیاد ازت کار بکشه من مجردم بودم مستقل بودم فکر کن الان یه گوزو بیاد بهم بگه کار کن اون اوایل مهمونی می فتیم خونه مادرشوهرم دیدم توقع داره غدا بپزم طرف بشورم دیگه سروسنگین شدم بعدشم میخوردم میرفتم کنار تا درس حسابی بگیره حالا حودش میدونست من دختر مستقلی بودم چون خودشون یه عمر کلفتی خونه خانواده شوهر کرده بود عقده ای شده بود دیگه هم سالی گاهی میرم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

ما تو عقدیم مادرشوهرم مثلا به شوهرم نمیگ زنت رو هم بیار به‌بعد از سرکار که اومد شوهرم بهش گفتم نهار ...

مادر شوهر من ک هم خوبی داره هم بدی اصلا عروسا براش مهم نیستن برا عروسی پسراش هزارتومن از خودش نمیده پولم داره

مادر شوهر من ک هم خوبی داره هم بدی اصلا عروسا براش مهم نیستن برا عروسی پسراش هزارتومن از خودش نمیده ...

نه مادرشوهر من اینطوری هم نیست بدم هم نیستن ولی فکر میکنم یکم سیاست دارن و فکر میکنن زرنگن

میشه بکی هدف از ازدواجت چیه ؟ازدواج یعنی دونفر جدا از خانواده مستقل باشن اگه قرار بود از خونه بابات ...

من دقیقا ی مدت همین کارو میکنم غذا میخورم میرم کنار وقتی دید نمیکنم دیروز دیگ خودش گفت با زبون خودش

نه مادرشوهر من اینطوری هم نیست بدم هم نیستن ولی فکر میکنم یکم سیاست دارن و فکر میکنن زرنگن

مامان من ی عروس داره رو چشماشه کلا خرجشو مامانم میده از خودش میزنه برا داداشمو زنش اونوقت مادر شوهر من برا دختر و پسرش کوچکش تو خونن خوراکی میگیره برامن نمیگیره من بیست و سه سالمه دخترش بیست و دو فقط ی سال فاصله سنی با دخترش دارم البته زن عموم هم هستش

مامان من ی عروس داره رو چشماشه کلا خرجشو مامانم میده از خودش میزنه برا داداشمو زنش اونوقت مادر شوهر ...

عزیزم واقعا بعضی ها بد زاتن طفلک دختر ها برای همین از ازدواج میترسن، آدم گاهی میگم مجرد بودم بهتر بود