2777
2789

مبنویسم اینجا که یادم نره

من چند وقت ازهرپولی که دستم میرسه هر درامدی سهم اهل بیت رو جدا میکنم حتی شده ۱۰هزار تومن وبرکت بسیار بسیار عجیبی به مالمون داده شده بااینکه وضع مالی متوسطی داشتیم

انشالله  تااخرعمرم بتونم این کار رو بکنم

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

بعد میدی فقرا

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاالان  یک میلیون ازش کسب درآمد کردم شما هم اگ‌میخواید بگید بهتون کد بدم. اسمش داریک هس

706221

اینم کد معرف من کد معرف نزنی نمی‌ده  با معرفی 10و با ثبت نام 5 سوت میده 

فقط قبلش تو گوگل بزنید همیاران داریک ثبت نام اولیه رو بزنید بعدش از بازار برنامه رو دانلود کنید ثبت نام کنید تا بهتون بده

چنان نماند.چنین نیز هم نخواهد ماند.

ما هرسال شب شهادت حضرت زهرا نذری داریم امسال پول نداشتیم واقعیتش ولی در خود حضرت زهرا کمک کرد طلبی که چند سال بابام از دانشگاه داشت رو بهش دادن ما هم برای روضه وسایل گرفتیم

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

ما هرسال شب شهادت حضرت زهرا نذری داریم امسال پول نداشتیم واقعیتش ولی در خود حضرت زهرا کمک کرد طلبی ک ...

عزیزدلم چقدر قشنگ

انشالله همیشه پر روزی وبرکت باشید

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

بعد به کی میدید

اصولا یه مراسمی که باشه مثل ایام فاطمیه یا شب قدر محرم غذا شیرینی هرچی که برسه درست میکنیم میدیم موکب های مناطق ضعیف که پذیزایی کنن