2777
2789
عنوان

دلم خنک شد اون دوتا دوستام فرهنگیان قبول نشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 41 پست

خب قبول شده بگین مبارکه به سلامتی این کامنت چیه دیگه میزارید حسود و...

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

خی بده آدم انقدر دلش سیاه باشه 

حالا فرهنگیان انقدر چیز خاصی نیست که قبول شدن و نشدنش به چشم بیاد حقوقش پایینه و باید با بچه ها سر کله بزنی اصلا به انقدر پولی که آموزش پرورش میده به هیچ جام نمیرسه بهتر که قبول نشدن 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو پیش دانشگاهی تو ملاس زیاد سوال میپرسیدم

چندتایی بودن ک کلا منو مسخره میکردن،خرخون،خرمیزنی هیچی نمیشی ،شوطی و این حرفا

یبار ی سوال پرسسدم از درس ک از نظرشون ساده و پیش پا افتاده بود، جلو معلم و همه، یکیشون پاشد و گفت

ما میخونیم و هیچی نمیشیم،ولی سارا(مثلا من‌) بخونه هم هیچی نمیشه، هرهرهر، خندیدن کل کلاس

من هیچوقت جوابشو ندادم 

خلاصه ک من قبول شدم بین همشون فقط من و دوستم قبول شدیم اونام سال بعدش شوهرشون دادن(دوتاشن) و ادامه ندادن!

بگذریم

10 سالی میگذره

ولی هیچوقت کسیو مسخره نمیکنم بابت رفتارو. کاراش و هرچیز دیگ ای ،چوب خدا صدا نداره

حالا بد ذاتی ام خوب نیست شاید اونا موفق تر شدن😂چون فرهنگیان دست آورد خاصی نیست

برای خانما درآمدش مناسبه

کلی خاستگارای خوب دارن

همه بهشون ارزش میدن و احترام میزارنن

شغل خودتون چیه حالا؟

برای خانما درآمدش مناسبهکلی خاستگارای خوب دارنهمه بهشون ارزش میدن و احترام میزارننشغل خودتون چیه حال ...

درامد ۱۵،۲۰ تومن دیده کفاف زندگی نمیده و منم رو شغلا برچسب نمیزنم که بگم فلان چیز برای خانم خوبه آدما باید هر کاری دلشون خواست انجام بدن فارغ از جنسیت 

چیزای دیگه من ندیدم 

درسم تموم نشده هنوز 

بی ادبویژگی خودتو به من نسبت نده

فعلا که تو اینجوریی نه ما

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

به نظرم اونا بد بختی منو ی زمانی مسخره میکردن و خدا بد جور زدشون زمین.

تو که اینو دیدی الان واقعا به خودت اجازه دادی مسخره شون کنی؟ ولواین که معلمی هم چیز خاصی نیس من پارسال قبول شدم انصراف زدم کار شاقی نیس که بخای خودتو بابتش برتر بدونی 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔