2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38315 بازدید | 1107 پست
دقیقا من حتی وامم همینطوری گرفتم بهترین و استایل و میزدم میرفتم تو بانک رئیس منو میبرد پیش خودش نسکا ...

الان خوشحالی باهات لاس میزنن و شخصیتت و در حد یه جنس که فقط برا چند دیقه بهشون لذت شهوانی حیوانی بده میارن پایین به خودشون اجازه میدن این رفتار و باهات بکنن 

ببخشیدا ببخشیدا خیلی معذرت میخوام ولی خیلی وسیله های دیگه هست که باهاش لذت میبرن این اقایون شخصیت شما باید خیلی بالاتر از این چیزا باشه قدر خودتون بیشتر بدونین انقد راحت خودتون و جلوی این افراد قرار ندین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو جاده خارج از شهر ماشینم خراب شده نیرو انتظامی واستاده کمک کردهاگه مرد بودم دوتا فحشمم می دادن

خب واقعا درک نمیکنم یعنی شماها این چیزا رو نشونه هل بودن میدونید و اینکه بهتون چشم دارن؟

صد در صد. یه درصد هم شک ندارم. بیچاره شوهرم یه ساله درگیر کار اداریه. همش به هم پاس میدن. خدا لعنتشون کنه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

اینی که میگی با خوشگلی رابطه مستقیم داره اگه یه خانم زیادی خوشگل و درو داف باشه بله بهش اهمیت میدن در غیراین صورت اگ مثل من معمولی باشی ارایشم نکنی اصلا نگاتم نمیکنن

من کلا آرایش نمی کنم و ساده می رم بیرونم ولی چند بار که خواستم مهمونی برم به خودم رسیدم سر راه رفتم ...

وای دقیقا منم همچین حسی رو درک کردم من همیشع بدون ارایش و یکم نا مرتب میرم بیرون اصلا نگاهمم نمیکنن بگن چی میخای ولی وختی ب خودم میرسم اهمیت میدن،در کل  استایل خیلی مهمه ولی نمیدونم چجور این دخترا انقد وخت میزارن برا اماده شدن و چیتان پیتان 

الان خوشحالی باهات لاس میزنن و شخصیتت و در حد یه جنس که فقط برا چند دیقه بهشون لذت شهوانی حیوانی بده ...

برای منم عجیب بود مفتخر بودنشون به کالا بودن 

اتفاقا ما وقتی یه نفر توجه ویژه به خاطر جنسیتمون بهمون میکنه احساس بدی بهمون دست میده 

فکر نمیکنم این چیزی باشه که درخور  شان و شخصیت هیچ خانمی باشه

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

وای دقیقا منم همچین حسی رو درک کردم من همیشع بدون ارایش و یکم نا مرتب میرم بیرون اصلا نگاهمم نمیکنن ...

وای راست میگی منم خیییلی وقته ارایش نکردم شلخته هم بیرون میرم کارا همه سختتر میشه وقتی مرتب باشی راحتتره مرد خر م زیاده  با یه رژ لب دوبرابر زودتر پی میبرن

الان که با این روش بیشتر مث کالا با خانوما رفتار میشه یعنی تا وقتی یکم خوشگلی داری خریدار داری فردا ...

دقیقا 

منم همیشه میگم مگه زیبایی تا چند سالگی هست 

حالا ذوق میکنید که به خاطر قیافه کارتون راه افتاد 

تو سن بالا همونقدر بیشتر دلتون میشکنه که دیگه اهمیت بهتون نمیدن . مردای هول

من همیشه به خودم میرسمو مرتبم و تیپ و قیافمم خوبه

اینارو نمیگم که از خودم تعریف کنم من ظاهرم جلف نیست و متین هس و البته محجبه و چادری نیستم

همیشه اذیت شدم این هول بودن مردا اهمیت زیادشون حرفای زهرمارشون 

نتونستم تو دوران دانشجویی یه جایی کار کنم چون واقعا از خودم متنفر میشم که یه شخصی بیاد به خاطر جنسیتم منو خوب بدونه فرق  بذاره لاس بزنه

میگم خدایا چه کار سبکی کردم من که این اینجوری رفتار میکنه