2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرما عزیزم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

من رشته ام انسانیبوده ولی،تغییر رشته دادم ب تجربیبگو شاید،تونستم کمکت،کنم

میخواستم ببینم کتاب چی بایدم بخرم نمیدونم چیکار کنم هزینه مشاور هم ندارم گفتم اگه کسب میدونه بهم بگه

شما برای سال کنکور یا امتحان نهایی چه کتابی پیش نهاد میدی

کتاب های خیلی سبز و مهرماه برای کنکور و فرمول بیست برای دروس عمومی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده🤍🌱 در شب ظلمانیم ماه نشانم بده🌙💫 infj هستم🧚🏻‍♀️🧝🏻‍♀️ حامی حقوق زنان💜 عاشق معنویت و اشعار شعرای ایرانی مثل مولانا🫀ملی گرا و عاشق کشورم ایرانم🇮🇷 برای بودا،فرانسیس مقدس،عیسی مسیح،شمس تبریزی،مولانا،امام علی و....احترام خاصی قائلم🙌 احساسی رفتار میکنم ولی در واقع بسیار منطقی عمل میکنم😌 موقع تصمیم گیری همیشه همه جوانب رو در نظر میگیرم و سنجیده عمل میکنم😊 تلاش می‌کنم تا حد امکان راهکار های مفیدی ارائه بدم و به خوبی اطرافیانم رو راهنمایی بکنم :) خواهشا اگر با حرف هام مخالف هستین یا ریپ نزنین یا محترمانه نظر بدین

اخه بعضیا برا هر درسی یه کتاب از منابع مختلف پیش نهاد میون

نه تو اینا رو بگیر بصرفه اس....من خودم پارسال دوازدهم بودم

شما کتاب درسی خریدی برا کنکور یا نه

من خریده بودم خیلی هم زیاد

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

📄 بهترین منابع کنکور انسانی 

ریاضی :

1️⃣قوی = مهر و ماه

2️⃣متوسط = خیلی سبز

3️⃣ضعیف = مشاوران

اقتصاد :

1️⃣قوی : مهر و ماه

2️⃣متوسط : مشاوران

3️⃣ضعیف : خیلی سبز

علوم و فنون :

2️⃣متوسط : خیلی سبز - گاج

3️⃣ضعیف : مشاوران

عربی تخصصی :

1️⃣قوی : مهر و ماه - نشرالگو

2️⃣متوسط : خیلی سبز

3️⃣ضعیف : گاج

تاریخ :

1️⃣قوی : گاج

2️⃣متوسط : گاج

3️⃣ضعیف : خیلی سبز - مشاوران

جغرافیا :

2️⃣متوسط : خیلی سبز - گاج

3️⃣ضعیف : مشاوران

جامعه شناسی :

1️⃣قوی : تیز شیم

2️⃣متوسط :  مشاوران

3️⃣ضعیف : خیلی سبز

فلسفه و منطق :

2️⃣متوسط : خیلی سبز

3️⃣ضعیف :‌مشاوران

روانشناسی :

1️⃣قوی : مشاوران

2️⃣متوسط :  خیلی سبز

3️⃣ضعیف : مبتکران

اخه بعضیا برا هر درسی یه کتاب از منابع مختلف پیش نهاد میون

مهر ماه و خیلی سبز من خریده بودم اکثرا عالی بودن

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره