2777
2789
اچ پی وی زیگیلهاما ایدز کلا یچیز دیگس

اچ آی وی ،ایدزه

اچ پی وی ، ویروس زگیله تناسلیه

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

عزیزم ممکنه بصورت نهان تو بدنت باش که بروز ظاهری نداشته باش

من شوهرم مدتیع یک دونه های هست روی بیضه هاش یک سال میشه 

ولی من هیچ علائمی ندارم ممکنه زگیل تناسلی باشه اونا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با عرض سلام. بله، HPV ویروس هست و انواع مختلفی داره که بعضی از اون‌ها باعث زگیل میشه و بعضی نه. تایپ‌های معمول، معمولا بین 3 هفته تا 3 ماه طول میکشه که باعث زگیل بشن اما در مواردی ممکنه هست زودتر یا دیرتر اتفاق بی‌افته.

من شوهرم مدتیع یک دونه های هست روی بیضه هاش یک سال میشه ولی من هیچ علائمی ندارم ممکنه زگیل تناسلی با ...

ممکنه اون دونه ها اصن زگیل نباش ممکنه اسکین تگ باش باید هردو معاینه بشید 

ولی اگر زگیل باش ممکنه تو بدن شما نهان باش 

ببخشید من همسرم یک ساله روی بیضه هاش دونه هایی هست ۳. ۴ تاس ولی من ندارم و علائمی ندارم ممکنه زگیل ت ...

اگر زیاد نشده و تغییر نکرده، دلایل دیگه‌ای داره و زگیل تناسلی نیست. جهت اطمینان و آرامش خاطر به پزشک مراجعه کنید.