2777
2789

پدرش کارمند بانکه پدر منم مدیر یه مکانی هست 

ینی از لحاظ مالی پایین تر نیستیم ما .در حد همه اوضاع مالیمون  حتی ما بیشتر ولی من اصلا هیج جا بحثشو نمیکنم حتی نمیدونن دقیقا شغل بابام چیه

بعد این دوستم میشینه هر جا میگه بابام به مناسبت روز دختر پارسال آیفون ۱۳ برای آجیم گرفت امسال پول داد بره ۱۶ بگیره😐بعد نمیدونه که من خواهرشو میشناسم و حتی حرف زدیم با هم پیجشو دارم توی این دو سال خواهرش با گوشی شیائومی هر استوری باشه میذاره عکسایی ک میذاره همه با شیائومی هست حضوری هم دیدمش میخواست عکس بگیره خواهرش با همون گوشی عکس گرفت،یا مثلا چیزی میشه زنگ میزنم میگه بابام یکی رو آورده خونه رو تمیز کنه مامانم اذیت میشه بالا سر خانمه هستم حواسم بهش باشه یعنی من تو طول هفته ۱۰ بار زنگ بزنم همینو میگه😐😐

یا میگه هیچ روزی مامانم غذا درست نمیکنه یکبار چند روز پیش سوتی داد گفت داشته ناهار درست میکراه

همشششش در حال پز دادن و فخر فروشیه 

من هیچ وقت دقت نمیکنم به گوشی کسی یا حالا هر چی ولی دوستم همین ۲ ساعت پیش باز داشت پز میداد وقتی رفت به این فکر کردم حس کردم تمام حرفاش دروغه 

اینم بگم سنش کم نیست بالای ۱۸ هست

🤧

یکی دوباره که ریز به روش بیاری دیگه نمیگه مثلا بگو اره پیج خواهرت رو دارم عکساش میبینم چرا با گوشی جدیدش عکس نمیزاره کیفیتش بهتره که 

دیگه لال میشه

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه است دوسه بار سوتیشو بگیر این بادا از کلش میپره بگو چقدر از آدم های که خود واقعیشونن خوشم میاد میگه خود واقعی آدما چشونه

باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره

بنده خدا عقده ای

ولش کن

من باشم ادامه نمیدم چون حال و حوصله توهم زدن بقیه رو ندارم

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

بزار پز بده چی ازتو کم میشه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بنده خدا عقده ایولش کنمن باشم ادامه نمیدم چون حال و حوصله توهم زدن بقیه رو ندارم

همین کارو میکنم 

هزاران بار دعوتش کردم خونم 

پر رو پر رو میگه میخوام بیام 

بعد یکبار گفتم میخوام بیام خونتون خیلی دلم میخوام مامانتو ببینم گفت باش به مامان میگم کلا غیبش تا چند روز😐

🤧

من راهنمایی که بودم به دوستی داشتم میگفت بابام پاترول داره( اون موقع پاترول خیلی لاکچری بود)، بعد یه بار دیدم باباش با موتور رسوندش😬

حالا واسه اون سن چیز عجیبی نیست، ولی اینکه یه آدم بزرگسال در این موارد دروغ بگه، نشون میده مشکل داره.