2777
2789
عنوان

بابام از بس مواد کشیده دیگه مغزش هیچی رو پردازش نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 34 پست

از قرص هاس فکر کنم

تمدن ایران از اهرام مصر قدیمی تر است… در هفت هزار سال پیش از میلاد در سراسر خاک ایران کمتر نقطه ای یافت می شد که در آن جنگل و مراتع طبیعی نباشد. اگر غیر از این بود تمدن عظیم آریایی در ایران بوجود نمی آمد❤️🤍💚 کرونین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفا مسائل اینقدر خصوصیتونو نیارید تو سایت دو روز دیگه با یکی بحثت میشه میکوبه تو سرت عزیزمبجاش ...

کی میکوبه؟؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

تحمل نکنه چیکار کنه؟ اگه حرفی بزنه بهش میگه برو بیرون برو خونه پدرت (لطفا ب پدرم بی احترامی نکنید)

عزیزم زنگ بزنید بیان ببرنش کمپ ،پدرتون با مواد کشیدن زندگیتون رو نابود می‌کنه 

حق با شماس عزیزم ولی به جنون رسیدم

من بخاطر خودت میگم وگرنه تاثیری به حاله من نداره جای منم تنگ نکردی عزیزم ازاین موارد دیدم زیر تاپیکا دعواشون میشه همه چیز همو میکوبن تو سره هم دیگه

آواکادو سایت🥑                                                            

من بخاطر خودت میگم وگرنه تاثیری به حاله من نداره جای منم تنگ نکردی عزیزم ازاین موارد دیدم زیر تاپیکا ...

چشم دیگه نمی‌گم و حق هم کاملا با شماست 

میشه لطفا تاپیک قبلی هم نظرتون رو بگین؟