2777
2789

من خواستگارم طبقه سوم‌نامانش ایناس البته رلمه چنسال باهمیم 

میگه دوس نداری میریم اجازه چیکار‌کنم؟

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

سخته واقعا سخته ما یکسال دووم اوردیم فقط 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که میگی یکجا نیست یکجا یعنی تو یه خونه ولی شما خونت جداست

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

من دوسال حیاط مادر شوهرم زندگی کردم روزگارمو سیاه کرده بودن همش دخالت فوضولی بین منو شوهرم دو بهم زنی میکردن آخر از حیاطشون رفتم

شاید مادر پدر خاستگار شما خوب باشن بتونی پیششون زندگی کنی 

عزیزم اینکه میبینی موارد استثنا هست که میگن مادرشوهر نزدبک شون بوده ودخالت نداشته 

نباید باعث بشه شما فکر کنی ایشونم جز استثناها میتونه باشه

نه 

اکثریت دخالت میکنن

مورد میشناسم خونه جدا بودن تو یک ساختمون اما

مادرشوهر از پنجره نگاه میکرد کی میاد خونه پسرش

خانواده عروسش حق نداشتن رفت وامد کنن

عزیزم اینکه میبینی موارد استثنا هست که میگن مادرشوهر نزدبک شون بوده ودخالت نداشته نباید باعث بشه شما ...

ینی بریم‌اجاره

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

نه اصلا 

کلا هر چقدر هم خانواده شوهر و هم عروس خوب باشن باز چالش زیاد پیش میاد 

فردا هر مهمونی خونه ایشون بیاد شاید شوهرت دلش بخواد بره بعد شما حوصله ات نکشه بری هزار تا حرف درمیاد یا توقع ایجاد میشه 

نه از اول شرطم مستقل بودن بود.بری تو یه ساختمون دیگه بیرون اومدنت با خداس

اخه‌نمیگن‌چرا‌نیومد پشتم بد‌بگن

نه اصلا کلا هر چقدر هم خانواده شوهر و هم عروس خوب باشن باز چالش زیاد پیش میاد فردا هر مهمونی خونه ای ...

پس حرفتون‌اینه برم‌اجاره

من دوسال حیاط مادر شوهرم زندگی کردم روزگارمو سیاه کرده بودن همش دخالت فوضولی بین منو شوهرم دو بهم زن ...

اجاده هم گرون‌شده‌چون‌میخواد ماشین بخره فکن باید کل پولش بده رهن