2777
2789
عنوان

ریسک بالای لوله عصبی...لطفا بیاین

3685 بازدید | 20 پست

من سونوی انومالی انجام دادم همه چی خوب بود

هفته ۱۷هستم

اما ازمایش غربالگری دوم ntd(نخاع)  ریسکش یک به ۱۹

خیلیییی حال روحیم بده

خواستم ببینم کسی تجربه ای داره؟؟؟؟

اره عزیزم برای من این طور شد  ولی دکترم گفت صبر کن سونو سه بعدی برو در این موضوع سونو مهم تره تا امینوسنتز    گفت الکی بری دو تومن خرج کنی اون بیش تر برای سندروم داون هست   

منم رفتم و شکر خدا سالم بود پیش میاد عزیزم  این مربوط به خون شماست  

که ریسکش هست دلیل بر این نیست که بچه حتما داره این مشکله  ایشالا سالم هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم برای من این طور شد  ولی دکترم گفت صبر کن سونو سه بعدی برو در این موضوع سونو مهم تره ت ...

برای منم سونو سه بعدی نوشته فردا 

ریسکتون چند بود؟

سونو سه بعدی ضرری نداره؟

برای منم سونو سه بعدی نوشته فردا  ریسکتون چند بود؟ سونو سه بعدی ضرری نداره؟

نه عزیزم نترس هیچ ضرری نداره من سه بار رفتم فقط خواهش میکنم پیش سونو دکتر شاکری برو معرکه هستش من تمام بارداریمو با اون بودم تمام سونو ها اشتباه میکردند جز شاکری 

خدا با من است تو همه شرایط دوست دارم خدا خخوببببببم  
برای منم سونو سه بعدی نوشته فردا  ریسکتون چند بود؟ سونو سه بعدی ضرری نداره؟

نه ضرری نداره تازه منو دوبار فرستاد  دیگه باید بری 

ریسکم بالا بود  یادم نمیاد 

دقیق عدد رو  ولی طوری بود که همه ترسیده بودن تو بیمارستان  ولی دکترم خیلی ریلکس برخورد کرد  خیالم راحت شد 

نه ضرری نداره تازه منو دوبار فرستاد  دیگه باید بری  ریسکم بالا بود  یادم نمیاد  ...

برای من یک به نوزده

خیلی نگرانم

خدا کنه چیزی نباشه

بنظرت سه بعدی اگه مشکل نخاعی باشه نشون میده؟

اخه انومالی من چیزی نبود

نه عزیزم نترس هیچ ضرری نداره من سه بار رفتم فقط خواهش میکنم پیش سونو دکتر شاکری برو معرکه هستش من تم ...

دکتر شاکری برخوردش خوبه؟

بنظرت فردا هست؟

عزیــــزم بدون نوبت منو پذیرش میکنه؟

چرا یه بار رفتی؟

برای من یک به نوزده خیلی نگرانم خدا کنه چیزی نباشه بنظرت سه بعدی اگه مشکل نخاعی باشه نشون میده؟ ...

اره عزیزم اصلا درستش فقط سونو سه بعدی هست  

نشون میده  فقط تو سه بعدی 

عزیزم بچت سالمه نگران هیچی نباش 

برای من دکترم گفت یک به شش یا نه  من خیلی وضعم خراب بود  اگه درست گفته باشم یه همچین عددی بود نمیدونم چرا این جوری نشون داد  تازه از ازمایشگاه زنگ زدن که دوباره باید خون بدی  پرسیدم نگفتن  

گفتن ما کلا دوبار میگیریم  که من نترسم هر دوبارم نشون داد   ولی میگم شکر خدا سالم بود