2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اگه مادرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 90 پست
حالا بزارید بنده خدا بمیره بعد باهم دعوا بگیرید.

😆😆😅😅😅

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به شرایط اون بچه داره اگه پدرش نگهش میداره و صلاحیت داره که باید پیش خودشون بمونه و تو همچین شرایطی نشونه تعصب بیجا هس منم بودم قبول نمیکردم فقط در حدی که زیر پر و بالش بگیریم و هر از چند مدت بیاریم پیشمون ولی اگه واقعا شرایط خوبی نداره باید ببینی اول با نامزدت چند چندی 

اگه واقعا میخوایش که سعی کن بپذیری یه مدت بچه رو البته تا وقتی بچه هس بیارید بمونه تا کم کم شوهرت کمکش کنه خودش مستقل بشه و هواش داشته باشید نه که تا آخر به عنوان بچه خودتون باشه 

مادرشوهرمو حامله کرد چیه؟؟؟؟؟؟؟زن و شوهر بودن دیگچرا اینجوری حرف میزنین

عزیزم چرا نمی‌فهمی چی میگم اون وقت با مادر شوهرم دوست بودنو و مادر شوهرمو حامله کرده بعد نمی‌دونسته حاملس ازدواج کردن بعد چند مدت فرار کرده به خارج از کشور

چقد همتون عجیبین ،شماخودت کلا ۸سال ازاون بچه بزرگتری چطوری مادرش باشی 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

کاملا حق یگه به سرپرستی می‌گیرم خودمو خودت پدر و مادرش می‌شیم و ما بزرگش می‌کنیم اگه مادر بمیره منم ...

😑 این رابطه از بیخ و بن اشتباهه، ۱۵ سالگی رفتی با ۱۰ سال بزرگتر از خودت که بچه طلاقه تازه میخاد برای برادر ناتنیش پدری کنه🫤 چه عجله ای داری برای بدبخت کردن خودت

کاملا حق یگه به سرپرستی می‌گیرم خودمو خودت پدر و مادرش می‌شیم و ما بزرگش می‌کنیم اگه مادر بمیره منم ...

عزمزمه چقدر سنت کمه 

نمیدونم چرا قبول کردی 

به نظرم به خودت و زندگیت فرصت بیشتری بده اصن چرا باید ازدواج کنی تو این سن و سال؟ خودت بچه ای 

بخدا

فارغ از همه چی خیلی حواست باشه بازی نخوری آخه سن ۱۵سالگی کی صیغه میشه ومیره با پسره ۱۰سال بزرگتر یه جا زندگی کنه 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

حالا که مادرش هنوز زنده هست

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

عزمزمه چقدر سنت کمه نمیدونم چرا قبول کردی به نظرم به خودت و زندگیت فرصت بیشتری بده اصن چرا باید ازدو ...

ا ازدواجمون سنتی بوده یعنی خودم نخواستم بعد مدت پدر و مادرم طلاق گرفتن و من دیگه ایی نداشتم برم از نظر مالی خیلی خیلی پایینیم پدرم که اعتیاد داره نمی‌تونم برم پیشش تو تاپیک‌های قبلیم گفتم