2777
2789
عنوان

کیا یه بچه دارن و دیگه دومی نمیخوان

483 بازدید | 51 پست

من دخترم ۸ سالشه خیلی خیلی بهم گیر میده من احیا و داداش میخام من نمی‌خوام تنها باشم ولی من و شوهرم اصلا نمی‌خوایم من خودم تو سن ۱۷ سالگی دخترم باردار شدم سرش خیلی اذیت شدم با سختی بزرگ شد به اون روزا فکر میکنم تنم مبارزه برا همین اصلا دیگه بچه نمی‌خوام خیلی اذیت شدم سرش خیلی

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

اصلا از لحاظ روحی و جسمی تحمل بچه دیگه ندارم

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کاری میکنی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

منم مثل شما ۱۸ سالگی باردار شدم و الانشم دارم اذیت میشم دیگ بچه نمیخام

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
شما چون سنت کمه احتمال خیلی زیاد یکی دیگه میاری. منگ یدونه دارم. پسرم دیروز میگف ی بچه دنیا بیارید ب ...

من سنم کم نیست الان ۲۶ سالمه