2777
2789

سلام بچه ها 

بیایید

از عاشقی های نافرجاممون بگیمم.😣😁

وااای من که خیلی عاشق شدمم ...یه مدت تو ده سالگی عاشق پسر بقاله محلمون شده بودم اون موقع حداقل سی سالش بود.هر روز میرفتم ازش نوشابه میخریدم🤣🤣🤣چه اصراری بود حالا نوشابه بخرم خدا میدونه..یعنی فازم چی بود خدایی😣😣

خدایا انی و کمتر از انی منو به خودم وامگذار🌹🌹

من نوجوون بودم برنامه کوله پشتی پخش میشد عاشق فرزاد حسنی بودم 

خخخخخخ

دروغ چرا الان هم با همه انفاق هایی که افتاده خوشم میاد ازش😆

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نوجوون بودم برنامه کوله پشتی پخش میشد عاشق فرزاد حسنی بودم  خخخخخخ دروغ چرا الان هم با همه ...

وای اره

ولی الان نمدونم بدم میاد ازش یا خوشم

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

منم به شدت کیس نافرجامِ مسخرهِ اینجوری داشتم

وقتی یادم میاد از خنده غش میکنم😁😁😂😂

هیچوقت درست و حسابی،مثل بچه آدم عاشق نشدم تا این که با همسرم ازدواج کردم... 😁

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

وای😂😂😂😂 منم ده دوازده سالم بود عاشق  مرحوم محمد علی فردین شده بودم 😐😐😐😐حالا میدونستم مرده  اما پیشه خودم انکار میکردم  فیلماشو که میدیدم دیگه اصلا یه حالی بودم 😆😆😆😆

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

من با پسر همسایمون عاشق هم بودیم از همون7_8سالگی تا 20سالگی تو یه ساختمان باهم زندگی میکردیم اون همش منو تو پله ها بوس میکرد یا با بچه ها بازی میکردیم تو کوچه موقع قایم باشک وقتی منو میگرفت.میگرفت تو بغلش فشار میداد😂😂😂😂😂هی یادش بخیر