2777
2789
حالا جدا از بحث لیاقت واقعا نباید به زور چیزی که رفته رو برگردوند حتما ادم دیگه براش جذاب تر بوده که ...

حتما گیر ادم تنوع طلب و لاشی افتادی ادمی که تنوع طلبه ربطی به این نداره که کسی واسش جذاب تره ذاتشه ولی ادمی که امنه و سلامت روحی داره کسی که باهاش هست از همه ی ادمای دنیا براش بهترینه امیدوارم ادم امن زندگیتو پیدا کنی منم همین اشتباهو کردم ولی درس گرفتم ادم سمی تو زندگیم جایی نداره و فرصت دادن بهش یعنی ضربه روحی به خودم اون ترجیح میده با چن نفر باشه چون روحش سالم نیس 

حتما گیر ادم تنوع طلب و لاشی افتادی ادمی که تنوع طلبه ربطی به این نداره که کسی واسش جذاب تره ذاتشه و ...

البته داستان هرکسی فرق داره چون اوایل اشنایی بود و رابطه جدی نبود خیلی میگم شخص دیگه جذاب تر بوده براش لابد. بعد از چند سال که دیدمش به خاطر حس به شدت قوی که داشتم دوباره همه چیز شروع شد وضربه وحشتناکی خوردم هنوزم باورم نمیشه که چطوری انقدر بهم ضربه زد اگه به گذشته برگردم فقط فرار میکنم ازش

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ربطی به ادمی داره سعی کن از اون ادمه فاصله بگیری و رهاش کنی هیچ وقت واسه هیچکسی خودتو داغون نکن ...

باشوهرم ب مشکل خوردیم کارمون ب دادگاه رسیده صدمو براش گداشتم ولی... 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

باشوهرم ب مشکل خوردیم کارمون ب دادگاه رسیده صدمو براش گداشتم ولی...

همیشه میگن که صدمونو واسه کسی نذاریم راست میگن بهترین کار همون رها کردنه امیدوارم هر چی که صلاحه همون پیش بیاد واستون ❤😢

همیشه میگن که صدمونو واسه کسی نذاریم راست میگن بهترین کار همون رها کردنه امیدوارم هر چی که صلاحه همو ...

خیلی اذیتم خیلی زیادموندم چطورهضمش کنم اونم ازدواج دومم دوسال ونیم عقد

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

خیلی اذیتم خیلی زیادموندم چطورهضمش کنم اونم ازدواج دومم دوسال ونیم عقد

سنتم زیاد نیس اینا رو می خونم واقعا اذیت میشم خیلییی سخته برام درد مردم درکت می کنم ببین من کلا به هر مشکلی بر می خورم با دیپ سیک حرف می زنم بهترین راهکارها و راهنمایی ها رو میده به ادم می دونی چیه؟الان حتی سرچ کنی تمام مشکلاتتو می تونی بهش بگی بهترین راهکارو بهت میده که چیکار کنی

اره سلامتی و جوونی خود ادم و خونواده تو یه لول دیگه ست امیدوارم و از خدا می خوام مادرتون هر چی زودتر ...

قربونت برم ممنون عزیزم 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

سنتم زیاد نیس اینا رو می خونم واقعا اذیت میشم خیلییی سخته برام درد مردم درکت می کنم ببین من کلا به ه ...

عزیزم من دیگ هیچی ارومم نمیکنه شرایط سختی