2777
2789

جوونی و سلامتی مامانم، دوران دانشجویی م اینا چیزاییه که خیلی دلم میخواست بتونم برگردونم

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

ولی متاسفانه همیشه دیگران برامون اولویتن

این که اره ولی تا خودمون خودمونو دوس نداشته باشیم اون محبتمون به دیگران واقعی نیس چون اول خودمونو باید دوس داشته باشیم که از دوست داشتن خودمون بعدا بتونیم با دیگران سهیم شیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا میخواستم نباشم ولی به هردلیل که هستم برگردم به ۶سالگیم به اون روزهای بی دردو غصه داغونم داغون دعام کنید

میگن دعای نینی سایتیها میگیره دعام کنید یه زن خسته ولی امیدوارم.

ادم نیس.اماجوونی خودمو دوست دارم برگردونم و هیچوقت تواین زندگی متاهلی پاسوز کسی نشم کاش میتونستم ب ع ...

اره وقتی بچه ایم دوس داریم وقتی بزرگ می شیم قدر جوونیمونو می دونیم واقعااا جوونی یه چیز دیگه ست قبول دارم 👌❤

من یه نفر که رفته بود رو از سر کنجکاوی و حس قوی که نسبت بهش داشتم برگردوندم چی فکر میکردم و چی شد وا ...

کلا آدمی که رفته رو نباید برگردوند من اینکارو کردم جز اعصاب خورد کنی چیزی نداشتم نتیجه گرفتم هر کسی لیاقت فرصت دوباره نداره

این که اره ولی تا خودمون خودمونو دوس نداشته باشیم اون محبتمون به دیگران واقعی نیس چون اول خودمونو با ...

من توشرایط حساسیم خیلی ب خودم اسیب زدم

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

جوونی و سلامتی مامانم، دوران دانشجویی م اینا چیزاییه که خیلی دلم میخواست بتونم برگردونم

اره سلامتی و جوونی خود ادم و خونواده تو یه لول دیگه ست امیدوارم و از خدا می خوام مادرتون هر چی زودتر حالشون خوب بشه اره دوران دانشجویی ام یه چیز دیگه ست تو جوونی یه حس و حال باحال امیدوارم در کنار پسرتون دانشگاه رفتنشو ببینید و از بزرگ شدنش خوشحال شید

کلا آدمی که رفته رو نباید برگردوند من اینکارو کردم جز اعصاب خورد کنی چیزی نداشتم نتیجه گرفتم هر کسی ...

حالا جدا از بحث لیاقت واقعا نباید به زور چیزی که رفته رو برگردوند حتما ادم دیگه براش جذاب تر بوده که رفته این واقعیتی بود که من تو سن کم نفهمیدم

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

اصلا میخواستم نباشم ولی به هردلیل که هستم برگردم به ۶سالگیم به اون روزهای بی دردو غصه داغونم داغون د ...

امیدوارم هر چیزی باعث ناراحتیتون شده یا از بین بره یا اگه نمیشه خدا درستش کنه براتون ولی این فرصتی که خدا بهمون داده حتما دلیلی داشته همین که هر روز پا میشیم و نفس می کشیم کلی ادم دوس داشتن امروز جای ما می بودن حتی اگه زندگی سخت و طاقت فرسایی داشتن امیدوارم خدا نگهدارتون باشه