زرقشنگ،شوخشنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 9142 عنوان اسم دخترمو انتخاب کردم 😍بیاید نظر بدین 🫠❤️ 626 بازدید | 56 پست بچم دختره ، اسمشو میخوایم بزاریم هلنا به معنای نور و روشنایی هلن نمیزاریم چون همسر میگه هلن ناقصه 😂 هلنا سرراستره 😁😁چطوره ؟؟ قشنگه؟؟ فقط 24 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗 1404/08/11 | 12:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simim68 عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 6178 ی کم قدیمی شدهبزار هلیا حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰
الوچهm عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10544 ماهوین دلوین ایلین اینارو دوست نداری؟ ماهورهرکدوم بیشتر دوست داری بزاری هلنا هم قشنگه خداوند میبیند مراقب باش🤍🫂
زرقشنگ،شوخشنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 9142 دوست ندارمهلن قشنگ تره از نظرم آره هلن قشنگ تره ، اگه بتونم باباشو راضی کنم هلن میزارم اگه نه همون هلنا فقط 24 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗
زرقشنگ،شوخشنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 9142 ماهوین دلوین ایلین اینارو دوست نداری؟ ماهورهرکدوم بیشتر دوست داری بزاری هلنا هم قشنگه ن راستش ، خیلی اسم انتخاب کردن برام سخته وگرنه آیلین از اول جز گزینه هام بوداز اونورم شوهرم نظر میده سخت تر شده انتخاب اسم ، هیچکدوم از اینا رو نپسندید فقط 24 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗
الوچهm عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 10544 ن راستش ، خیلی اسم انتخاب کردن برام سخته وگرنه آیلین از اول جز گزینه هام بوداز اونورم شوهرم نظر میده ... هلنا بزار هلن هم میتونی صداش کنی خداوند میبیند مراقب باش🤍🫂
delaramdelnia عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4404 ن راستش ، خیلی اسم انتخاب کردن برام سخته وگرنه آیلین از اول جز گزینه هام بوداز اونورم شوهرم نظر میده ... به به چه اسم قشنگ و نازی انشالله نامدار باشه و سایه پدر و مادر بالا سرش باشه و کلی باهم کیف کنید میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
زرقشنگ،شوخشنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 9142 هلنا بزار هلن هم میتونی صداش کنی آره خب ، همشم میگم هلن صداش میزنم فقط 24 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗
زرقشنگ،شوخشنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 9142 به به چه اسم قشنگ و نازی انشالله نامدار باشه و سایه پدر و مادر بالا سرش باشه و کلی باهم کیف کنید مرسی مهربونم پایدار باشی❤️❤️❤️🌸🌸🌸 فقط 24 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗
delaramdelnia عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 4404 مرسی مهربونم پایدار باشی❤️❤️❤️🌸🌸🌸 فدات گلم به هلنا خانم بگو واسه منم دعا کنه حامله باشم و خدا بهم یه پسر بده میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه
زرقشنگ،شوخشنگ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 9142 فدات گلم به هلنا خانم بگو واسه منم دعا کنه حامله باشم و خدا بهم یه پسر بده نشی حیفیعزیزم انشاالله خدا دامن تو با بچه سالم و پسر صالح سبز کنه ♥️♥️♥️🌱🌱🌱 فقط 24 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗