2777
2789
عنوان

کسایی که میخان چاق بشن بیان 💃🏽✨

95 بازدید | 14 پست

به معجون بوعلی ایمان آوردم دیگه 

سه هفتس میخورم از 52شدم 56💃🏽💃🏽

چهار کیلو دیگه اضافه کنم عالیه شینگلی نانای نانای 

شماهم اگه خواستید بخرید عالیه 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

اگه ادامه ندیم بازگشت نداره؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ادامه ندیم بازگشت نداره؟

باید کم کم قطع بشه 

نمی‌دونم هنوز قطع نکردم 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

میخوام ولی میترسم اخه پودر رویال خوردم عمل کردم انقد داغونم کرده بود

چطور  منه از وقتی این میخورم سرحال تر شدم 

از داروخونه خریدی یا عطاری اگه عطاری که همش کورتون توش قاطی داره چون محصول بدون عوارض فقط تو داروخون ...

از باسلام سفارش دادم 

نمی‌دونم روش که نوشته گیاهیه 

باید کم کم قطع بشه نمی‌دونم هنوز قطع نکردم

آها مرسی عزیزم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

همه اینا توش کورتون داره ترکیباتی که روی دارو مینویسن همش دروغه فقط آرد نخود سپروهیپتادین و کورتون ت ...

آرد نخود ؟

چطور منه از وقتی این میخورم سرحال تر شدم

نمیدونم تیروئیدم داغون کرده بود عملش کردم درش اوردن اصلا دیگه بیخیال چاقی شدم😂 ولی کلا اگ زیاد غذا بخورم چاق میشم ولی خب مشکلم اینه اشتها ندارم اصلا

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

همه اینا توش کورتون داره ترکیباتی که روی دارو مینویسن همش دروغه فقط آرد نخود سپروهیپتادین و کورتون ت ...

اره دقیقا

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

نمیدونم تیروئیدم داغون کرده بود عملش کردم درش اوردن اصلا دیگه بیخیال چاقی شدم😂 ولی کلا اگ زیاد غذا ...

قرص اشتها ور بخر