2777
2789

نه همیشه مثلا بعضی اوقات یادت بره چیزی رو برداری ؟ یا مثلا امروز بدون پایین آوردن دستی ماشین شروع به روندنش بکنی؟ به نظرتون بخاطر استرس و مشغله کاری زیاده یا از علائم آلزایمر اون شخص هم ۵۴سالشه

پرش فکری داری؟تمرکزت ضعیفه؟

من نیستم پدرمه ۵۴سالشه اره بیچاره همیشه تو استرسه چون کارش زیاده امروز صبح منو برد دکتر مریض بودم موقع برگشتن بدون اینکه دستی رو‌بیاره پایین ماشینو روند رسیدیم دم در گف میبینم ماشین به زور حرکت میکنه نگو دستی رو پایین نیاوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی کاری الان یادمه دو دیقه دیگه تا بلند میشم یادم میره اصلا تا چن روز بعد یادم میاد استرس و ناراحت ...

منم بیست و هشت سالمه بخدا قسم ذهنم سر جاش نیس تمرکز کافی ندارم به نظرت حواسپرتی پدرم نگران کننده نیس؟ 

منم بیست و هشت سالمه بخدا قسم ذهنم سر جاش نیس تمرکز کافی ندارم به نظرت حواسپرتی پدرم نگران کننده نیس ...

ن اصلا نگران کننده نیس چون مثلا میبینی طرف روز سختی داشته کلی کار بار سرش ریخته یا دعوا داشته تواون روز با همسرش یا مشتری یا هرچی بعد این طرف چطور حواسش سر جاش باشه ی معلم یا دکترم کلی حواسشون پرت میشه چه برسه ادم عادی 

منم بیست و هشت سالمه بخدا قسم ذهنم سر جاش نیس تمرکز کافی ندارم به نظرت حواسپرتی پدرم نگران کننده نیس ...

بعد تو این شرایط جامعه خرج گرونی بدبختی نگهداری بچه ها خرجشون امنیتشون خورد خوراک فکر کن کلی درگیری هم با محیط کار زندگی اینا هم داری دیگه همش روهم همه مردم همینن