2777
2789
درسته ولی دختره هم همچین بی گناه نیست دیگه میخواسته مرد زن دار رو تیغ بزنه

ولی هنوزم شوهر استارتر بوده که تعهدش رو شکسته متوجه هستید هرچی از اون دختر بگید گناه شوهر استارتر پاک نمیشه؟فقط سعی می‌کنید بی اهمیتش کنید که نتیجه اش شده این همه خیانتی که مرد ها از زیرش در میرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هرحال این اوضاعی است که میبینید و تفسیر لازم ندارد. ما هم میسوزیم و میسازیم...

حالت تهوع گرفتم 

ترکیب زن پخمه ی بیسواد . مرد هول و‌ خائن و زن آویزون و احمق

یه مشت آدم با سطح پایین و روابط کثافت

بدبخت اون بچه و آینده اس 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

اینجام دیگه بدرد نمیخوره لیلی کاش زود ازدواج کنم برم پی زندگیم

ان شاالله 

یادته ی بار چی گفتی

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

حالت تهوع گرفتم ترکیب زن پخمه ی بیسواد . مرد هول و‌ خائن و زن آویزون و احمقیه مشت آدم با سطح پایین و ...

شما اینجوری فک کن 

من اراده کنم تو بهترین دانشگاه های خارج از کشور با پول شوهرم میتونم پزشکی بخونم 

شما فک کن سطح پایین

ولی هنوزم شوهر استارتر بوده که تعهدش رو شکسته متوجه هستید هرچی از اون دختر بگید گناه شوهر استارتر پا ...

نمی دونم ولی باید قبول کنیم ۹۹درصد مردها دنبال خیانت هستن به هر موجود ماده ای که میرسن نخ میدن ببینن کدوم یکی بهشون پا میده دختری که مرد متاهل پا میده شبیه همون مرده هرزه اس چون اینقدر احمق هست که فکر میکنه من چقدر خوبم مرد زن داره باز من چشمش رو گرفتم ولی در هر صورت من طرفدار استارتر و شوهرش نیستم و از مردهای خیانتکار هم متنفرم