2777
2789

ما جایی بودیم که محل کار فامیل دورمون بود داخل ماشین بودم  انگار از دور به ماشینه شک کرده بود اومد به بهونه ی چیزی برگشت ما رو نگا کرد دفعه دوم بازم برگشت نگام کرد بعدش کلا مسیرشو رفت دیگه برنگشت شناخته منو؟ میتررسم بره پشتم حرف بزنه به گوش بابا و داداشم برسه😭

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚

عاره دیگه شناخته وقتی دوبار برگشته که مطمئن بشه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوار حاشا بلنده،بگو .... خورده من نبودم!

اره حاشا میکنم

میترسم بهم بی اعتماد بشن

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚
بگو اینا همه تهمته افتراحه😂 اگه پسره ارزش داشته باشه ناراحت نباش ولی اگه ارزش نداره و جایی تو ایندت ...

اینطور بگم بهم بی اعتماد نمیشنن

بگو اینا همه تهمته افتراحه😂 اگه پسره ارزش داشته باشه ناراحت نباش ولی اگه ارزش نداره و جایی تو ایندت ...

دقیقا اگه پسر ارزش نداشته باشه این یه نشونه اس بنظرم که بیشتر فکر کنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

دقیقا اگه پسر ارزش نداشته باشه این یه نشونه اس بنظرم که بیشتر فکر کنه

من همیشه میگم ترجیح میدم یکیو انتخاب کنم که بدونم جایی تو آیندم داره و ارزششو داره اگه دیدنم راحت بگم به خانوادم

من همیشه میگم ترجیح میدم یکیو انتخاب کنم که بدونم جایی تو آیندم داره و ارزششو داره اگه دیدنم راحت بگ ...

دقیقا 

به نظر من اعتبار ادم و اعتماد خانواده و آدمای موندگار زندگیم خیلی مهم تر از اینه که به خاطر کسی که قراره یه روز ولم کنه بره خرابش کنم