2777
2789
عنوان

با شصت وهفت میلیون چی بخرم نیم سکه یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 68 پست
یعنی چی؟ خب ادم ازکجا بفهمه

من یکبار طلا دست دو گرفتم حدود ۱۲ گرم. بعد بردم بفروشم بعد دو سال. آتیش گرفت روش و شد ۱۰ و ۸۰۰ اینا...  همون موقع طلای نو میگرفتم همین قدر سود و اجرت میدادم بهتر بود. طلای نو به دل آدم میشینه...   از اون موقع دیگه نمیخام. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز سودشون یکیهچند بار بالاتر گفتم طلای دست دوم احتمال کلاهبرداریش زیادهخیلی ها داخلش سیم و... ...

اها مرسی عزیزم اخه بعضی ها اینجا میگن که نیم سکه حباب داره یا نمیدونم تقلبیه ادم گیج میشه الان از کجا بفهمم اصله یا تقلبیه

یه هو افت قیمت چشم گیری پیدا میکنه

این همه سال گفتن حباب داره... من که افت قیمت ندیدم. ربع از ۲۰ میره تا بالای۳۵... بعد میاد رو ۲۸ ... میگن حباب سکه فلان شد...   تو همون موقع هم سودجو کردی

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
پس طلا دست دوم بگیرم بدون اجرت با دست دو فرق داره؟

همه طلا ها اجرت دادن نو و دست دو فرقی نداره

فقط اگر طلای نو ۱۰ درصد اجرت داره دست دو ۲ درصد داره

هر کسی گفت بدون اجرت هست شک کن به اون طلا

همه طلا ها اجرت دادن نو و دست دو فرقی ندارهفقط اگر طلای نو ۱۰ درصد اجرت داره دست دو ۲ درصد دارههر کس ...

اره پس یعنی طلای نو گرانتره اره؟ بعد کدوم بگیرم بهترع؟ من اهل طلا استفاده کردن نیستم فقط واسه پس انداز میگم

الان مثلا من ۵۸ تومن بخرم یکی دوسال دیگه چقدر میخرن ازم؟بعد از کجا بفهمم تقلبی نیست؟

اونو نمیشه گفت چقدر میخرن ازت. کمه کمش ارزش پولت حفظ شده طی چند سال

اره پس یعنی طلای نو گرانتره اره؟ بعد کدوم بگیرم بهترع؟ من اهل طلا استفاده کردن نیستم فقط واسه پس اند ...

اگر از جای مطمئن بخری معلومه دست دو بهتره

حتی برای استفاده

اگر بلد نباشی کلاهبرداری زیاده

هیچ وقت هم طلا از دست نخر ( یعنی از افرادی مثل آگهی و دوست و فامیل و آشنا

فقط از طلا فروشی معتبر بخر

اونو نمیشه گفت چقدر میخرن ازت. کمه کمش ارزش پولت حفظ شده طی چند سال

خب میترسم تقلبی بدن بهم موقع فروش کم بخرن ازم اخه اینجا همع میگن سکه تقلبی زیاد ادم ازکجا بفهمه اینارو

این همه سال گفتن حباب داره... من که افت قیمت ندیدم. ربع از ۲۰ میره تا بالای۳۵... بعد میاد رو ۲۸ ... ...

من زمستون  سال ۱۴۰۰ تک پوش خریدم ۶۱ میلیون الان شده ۳۰۰ میلیون

آیا سکه هم آنقدر ارزشش بالا میره ؟؟؟

صد در صد نه

خوب طلا این همه افت نداره

طلافروشا طلارو هم موقع خرید و فروش درصدی حساب میکنن. 

سکه اینش خوبه میتونی ی دونه ش رو موقع نیاز بفروشی. طلا اینطور نیست. از نیم ست ی تیکه ش رو بفروشی ناراحت میشی... 

درکل هرکس نسبت به موقعیت و جیب خودش تصمیم میگیره. استاتر هم باید ببینه چطور براش بهتره