2777
2789
عنوان

با شصت وهفت میلیون چی بخرم نیم سکه یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زمستون سال ۱۴۰۰ تک پوش خریدم ۶۱ میلیون الان شده ۳۰۰ میلیونآیا سکه هم آنقدر ارزشش بالا میره ؟؟؟صد ...

خب اون موقع سکه چند بود؟ الان چک کردم. ۱۰ و ۶۰۰ بوده. یعنی میتونستی ۶ تا تمام سکه بخری. الان سکه ۱۱۰ تومن حساب کنی میشه ۶۰۰ ۷۰۰ ملیون.   

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
من زمستون سال ۱۴۰۰ تک پوش خریدم ۶۱ میلیون الان شده ۳۰۰ میلیونآیا سکه هم آنقدر ارزشش بالا میره ؟؟؟صد ...

هیچی صد در صدی نیست .

نگه داشتن پول نقد تو بانک اشتباهه... حالا طلا یا سکه ...  حداقل ارزش پول حفظ شده

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
سودی که طلا داره سکه نداره یه هو میبینی سکه یه افت قیمت بالایی کرد و ضرر میکنی( فرقی نداره ربع یا نی ...

خب سکه بیاد پایین، طلا هم میاد

چه فرقی داره

عجب تحلیلی کردی!!!!

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اها مرسی عزیزم اخه بعضی ها اینجا میگن که نیم سکه حباب داره یا نمیدونم تقلبیه ادم گیج میشه الان از کج ...

میخوای مطمئن باشی و و هیچ جوره سرت کلاه نره ، برو صرافی یه نیم سکه بگیر

بهت فاکتور میده

حتی وکیوم خود صرافیه

امکان نداره تقلبی باشه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
۶۷ تومن که الان دارم ۲۰ تومنم تو بانک دارم از قبل بنظرت همش رو بزارم رو هم

آره ، اصلا پول نگه ندار

اگه پس اندازت هم کم بود ، اصلا بانک نزار

سکه های پارسیان همه جور داره 

از چهار پنج تومن به بالا داره

همیشه پولت رو  تبدیل کن

طلافروشا طلارو هم موقع خرید و فروش درصدی حساب میکنن. سکه اینش خوبه میتونی ی دونه ش رو موقع نیاز بفرو ...

خوب نیم ست و برای مصرف میگیریم اما کسی برای پس انداز این مدل طلا نمیخره