ghalbeshekaste مدیر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1113 عنوان با شصت وهفت میلیون چی بخرم نیم سکه یا طلا | مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 68 پست سلام من ۶۷ میلیون پول دارم موندم چیکارش کنم بزارم بانک یا اینکه نیم سکه بخرم یا طلا یا ربع سکه؟ اگه نیم سکه بخرم یه سال نگه دارم باز گرونتر میشه؟ کدومش بهتره بنظرتون هرکس تجربه ای داره ممنون میشم بهم بگید🙏🙏 1404/08/11 | 11:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghalbeshekaste مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1113 من زمستون سال ۱۴۰۰ تک پوش خریدم ۶۱ میلیون الان شده ۳۰۰ میلیونآیا سکه هم آنقدر ارزشش بالا میره ؟؟؟صد ... یعنی در طی ۴ سال انقدر رفت بالا؟ تک پوش منظورت یدونه النگوی؟
ghalbeshekaste مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 1113 طلافروشا طلارو هم موقع خرید و فروش درصدی حساب میکنن. سکه اینش خوبه میتونی ی دونه ش رو موقع نیاز بفرو ... خب ارزش کدوم در طی چندسال بالا میره نیم یا طلا؟
ویترین_زندگی عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 4662 من زمستون سال ۱۴۰۰ تک پوش خریدم ۶۱ میلیون الان شده ۳۰۰ میلیونآیا سکه هم آنقدر ارزشش بالا میره ؟؟؟صد ... خب اون موقع سکه چند بود؟ الان چک کردم. ۱۰ و ۶۰۰ بوده. یعنی میتونستی ۶ تا تمام سکه بخری. الان سکه ۱۱۰ تومن حساب کنی میشه ۶۰۰ ۷۰۰ ملیون. ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
ویترین_زندگی عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 4662 من زمستون سال ۱۴۰۰ تک پوش خریدم ۶۱ میلیون الان شده ۳۰۰ میلیونآیا سکه هم آنقدر ارزشش بالا میره ؟؟؟صد ... هیچی صد در صدی نیست .نگه داشتن پول نقد تو بانک اشتباهه... حالا طلا یا سکه ... حداقل ارزش پول حفظ شده ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 3078 سودی که طلا داره سکه نداره یه هو میبینی سکه یه افت قیمت بالایی کرد و ضرر میکنی( فرقی نداره ربع یا نی ... خب سکه بیاد پایین، طلا هم میادچه فرقی دارهعجب تحلیلی کردی!!!! زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 3078 اها مرسی عزیزم اخه بعضی ها اینجا میگن که نیم سکه حباب داره یا نمیدونم تقلبیه ادم گیج میشه الان از کج ... میخوای مطمئن باشی و و هیچ جوره سرت کلاه نره ، برو صرافی یه نیم سکه بگیربهت فاکتور میدهحتی وکیوم خود صرافیهامکان نداره تقلبی باشه زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 3078 ۶۷ تومن که الان دارم ۲۰ تومنم تو بانک دارم از قبل بنظرت همش رو بزارم رو هم آره ، اصلا پول نگه نداراگه پس اندازت هم کم بود ، اصلا بانک نزارسکه های پارسیان همه جور داره از چهار پنج تومن به بالا دارههمیشه پولت رو تبدیل کن زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
aros091 عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3163 طلافروشا طلارو هم موقع خرید و فروش درصدی حساب میکنن. سکه اینش خوبه میتونی ی دونه ش رو موقع نیاز بفرو ... خوب نیم ست و برای مصرف میگیریم اما کسی برای پس انداز این مدل طلا نمیخره
aros091 عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3163 یعنی در طی ۴ سال انقدر رفت بالا؟ تک پوش منظورت یدونه النگوی؟ بلهمن سال ۱۴۰۰ خریدم گرمی ۱۹۵۰الان شده نزدیک به ۱۱ میلیون