2777
2789
عنوان

با شصت وهفت میلیون چی بخرم نیم سکه یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا ربع گرفتم. ۳۳ تومنه حدودا. 

هم اینکه لازم داشته باشم میتونم یکیو نگه دارم یکیو بفروشم. 

هم قبلا سر ۲۰ تومن گرفتم الان ده تومن رفته روش.  باید طولانی مدت در نظر بگیری .. وگرنه موقع خرید و فروشش نزدیک دو تومن ضرر هس. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
یعنی بعدا نیم سکه رو بفروشم بیشتر ازم میخرن مثلا بعد یکسال

بله

کلا قیمت طلا بره بالا فرقی نداره شما طلا داری یا سکه

ولی طلای دست دوم یا اجرت پائین خیلی توش کلاهبرداری داره

ولی سکه خیالت راحته

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
من دوتا ربع گرفتم. ۳۳ تومنه حدودا. هم اینکه لازم داشته باشم میتونم یکیو نگه دارم یکیو بفروشم. هم قبل ...

طولانی مدت مثلا چقدر؟ یکی دوتومن ضرر برای چی این ضرر بعد چند وقت بفروشم هست؟

طولانی مدت مثلا چقدر؟ یکی دوتومن ضرر برای چی این ضرر بعد چند وقت بفروشم هست؟

ببین طلا رو اگه به دید سرمایه گذاری میخری باید ۶ ماه تا یکسال بعد بفروشیم که خوب سود بده الآنم به نظرم موقع خرید چون همیشه یلدا به بعد طلا می‌ره بالا