2777
2789
عنوان

خواهرم به بابام گفته چک بده

114 بازدید | 3 پست

برا بیمه ماشین میخان ولی هر موقع پولی گرفتن یا هر چی پس ندادن الان یه وام گرفتن بابام ضامن شده قستاشو پرداخت نمیکنن یکم دیگه از حقوق بابام کم میکنن مطمئنم نمیدن ۱۱ تومن آخر بابام باید بده

پدرت باید خودش حرفش رو بزنه و بگه خوش حساب نیستید ، از من توقعی نداشته باشید. 

برادر منم اینجوریه ، پول قرض میگیره از بابام ، اونم نه برای کار واجب ، مثلا دو تا ماشین داره میخواد سومی رو بخره و بفروشه سود کنه ، بعد پول قرض میگیره. 

خب یکی نیست بگه تو که نداری برای چی میری ماشین اسم بنویسی ... بعدشم یه جوری میپیچونه که پول رو پس نده .

پدر منم روش نمیشه بگه نمیدم ، ولی من به بابام هی میگم بهش بگو دیگه نمیدم

پدرت باید خودش حرفش رو بزنه و بگه خوش حساب نیستید ، از من توقعی نداشته باشید. برادر منم اینجوریه ، پ ...

منم از اول همین بودن الانم بابام کرایه خونه هر ماه ماهی ۳ میده ولی ول نمیکنه آخر میخواد بکشه 

والا بابام خونه میساختن کابینت و سرامیکاشو زد کلی کمک کرده براشون الان میگه شوهرم میگه چرا اون یکی خونه که دارید و نمی‌نویسند بدن شما بابام سنی نداره انتظار دارن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از اول همین بودن الانم بابام کرایه خونه هر ماه ماهی ۳ میده ولی ول نمیکنه آخر میخواد بکشه والا با ...

برادر من موقعی‌که ماشین اسم مینوشت ، یکی به اسم من نوشت که خودش برداره و سود کنه و من اون موقع نمیدونستم کسی اسم بنویسه دیگه تا ۴۸ ماه نمیتونه  مجدد اسم بنویسه و برای خودش ماشین بخره ولی برادرم بهم کلک زد و این موضوع رو بهم نگفت.  بعد بابام که ماشین میخواست من بهش گفتم ماشین که سهم منه میخوام بدم بابا ... گفت نخیر از این خبرا نیست مگه پولم رو از جوب پیدا کردم که بدم بابا ... خودش یک قطره آب از دستش نمیریزه ولی همش میخواد بتیغه ...