2777
2789

پاشدم برا بچه خواهرشوهرم سیب زمینی سرخ کردم و یکسره گریه میکرد بغلش میکردم هرکار مامانش میکرد نمیخوابید منم خودم پاشدم اینکارارو کردم نمسگم کسی به من گفت و اینا بعد تو اشپزخونه نشسته بودیم منو خواهرشوهرم بچش یه قابلنه بزرگ بود اونجا هی دست میزد به اون مادرش خواب بود هی صدا میداد اونم هی میگفت نکن بیا بشین منم همنیجور بی قصد و قرض گفتم نگا محلت نمیده اونم گفت فداسرم باد کرد پاشد سیب زمینیارو گذاشت بالا پاشد رفت باورتون میشه

بخدا من اصلا منظوری نداشتم یعنی گفتم نگا هرچی میگی محلت نمیده اکثر بچه ها همینن اون منظورم نبود ک بچت محلت نمیده حالا شاید لحنم بدبوده یا بدموقع گفتم 

بعد یه ماه رفتیم خونه مادرشوهر از همون رثز ک رقتم تو قیافس حرف نمیزنه یکسره هم حانه باباشه من نمتونم بخاطر اون با خانواده شوهرم قطع ارتباط کنم بگین چیکار کنم 

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بین مادر و بچه سردی درس کردی تو بچه داری کسی دخالت نکن

یاخدا این چ حرفیه

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
بیااینم احترام به خانواده شوهرهیچیتو هم دیدیش برو تو قیافه و سگ محلش کن تا حساب کار بیاد دستش

من نمتونم همش حرف میزدم باهاش😅😅

عزیزم قبل از صحبت کردن یکم دقت کن ، خصوصا اینکه حرفی که زدی واقعا جالب نبوده و‌حالت طعنه داشته 

مادر ها خیلی بدشون میاد کسی اینجوری در مورد بچه شون بگه 

البته اونقدر ها هم چیز فاجعه ای نگفتی که بخواد ۱ماه به این دلیل قیافه بگیره 

عزیزم قبل از صحبت کردن یکم دقت کن ، خصوصا اینکه حرفی که زدی واقعا جالب نبوده و‌حالت طعنه داشته مادر ...

باشه ممنون بیشتر دقت میکنم هواسمو جمع میکنم

برو براش توضیح بده منظور بدی نداشتی شاید بد برداشت کرده ولی در کل هم حرفت یه کم به جا نبود

اون حرف بزنی میخواد قورتت بده نمتونم قشنگ دوکلوم باهاش حرف بزنم