2777
2789

من جشن نامزدیم روشب یلدامیگیریم.(نامزدی نه عقد) 

نمیدونم چیشدیهوامسال اومدگفت میخام برم دانشگاه ورفت دانشگاه آزاد تاکارخودش اوکی بشه. 

دوستان من توهین نمیکنم، اماجودانشگاه آزادشهرمون فوق العاده مضخرفه... 

اصلاحس خوبی ندارم احساس میکنم از وقتی میره دانشگاه اصلا یه حسی گرفتم انگار ازش دلگیرم

درسته جاهای دیگم ممکنه بره ولی توی دانشگاه ارتباط گرفتن دخترپسرخیلی راحت تره نمیدونم درک میکنیدیانه اونم این دانشگاه که اصلاحرفای خوبی راجبش نمیزنن توشهرما

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه عادیه متاسفانه این چیزا

امروز ی فیلم دوستم فرستاد دانشگاه آزاد

شش تاپسربا سه تادختررفته بودن پارتی و.. 

میگم اصلاجوخوبی نداره

ی حالیم اصلا دلم نمیخادباهاش حرف بزنم دیگه

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

امروز ی فیلم دوستم فرستاد دانشگاه آزادشش تاپسربا سه تادختررفته بودن پارتی و.. میگم اصلاجوخوبی ندارهی ...

من باشم اصلاً نمی‌تونم ادامه بدم باهاش

شکرگزاری و عشق خداوند