2777
2789
عنوان

شوهرم‌میکه لباس عروس ب پای خودته

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 86 پست
حالا پیدا شده دیگه باید چیکار کنم واقعا

آخه عزیزم الان اینو یه کاری کردی اون یکی و یه کاری کردی 

خانواده ای که دارن از زیر خرید لباس عروس و خرید عروس درمیرن که در آینده هم باهاشون به مشکل میخوری 

بگو همه جای دنیا رو برن بگردن بپرسن خرید عروس و لباس عروس گردن پسره زیر بار نرو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا چرا باید همچین چیزی رو مطرح می شده که بعدم سو تفاهم پیش بیاد؟ بگو عزیزم‌ منظور خرید عروسی بود نه لباس عروس و ارایشگاه.که اونم به خاطر شما ما گفتیم.خرید عروس خیلی سنگینه خواستیم بت فشار نیاد.اخه من خیلی دوستت دارم و از این حرفا دیگه😂

خب مام‌همینه ولی گفتپ خرید عروسی هرکس به پای خودش ولی خب لباس عروس رو که باید اونا بگیرن

نههه

ما کلا برای داماد خرید میکنیم یعنی تماما لباس دامادی و غیره

اوناهم برای من کامل خرید میکنن

الان داماد ب شما گفته لباسشو خودش میخره توام لباستو خودت بخر زیاد فرقی نداره

آواکادو سایت🥑                                                            

آخه عزیزم الان اینو یه کاری کردی اون یکی و یه کاری کردی خانواده ای که دارن از زیر خرید لباس عروس و خ ...

دقیقا تنها کارم اینه زیر بار نرم اینو بگم خوبه؟؛: میگم رسم ندارن خانوادم که لباس عروس بگیرن

راست میگه با این گ عجیبه ولی نوشتید دیگه 

خرید عروسی و خود عروسی ندارع همه چی ب پای خودته

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

این از الان اینجوریه بعدا میخواد چیکار کنه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

😐نمیشه که تقی به توقی بخوره سیکشو بزنیم

از نظر من مسئله مهمیه چون فردا هم انتظارات دیگه ازت دارن فردا میرینن ببخشید وسط رابطه تون کم میمونه درمورد گوزت هم نظر بدن دیدم که میگم 

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

این عتیقه ها رو از تو دیوار پیدا میکنین؟اخه اشغال تو هنوز نمیتونی ی لباس عروس برا خانمت اجاره کنی اسم خودت گذاشتی مرد بگو پس لباس عروس ک خودم بخرم پس تو هم دست بهم نزن اونشب برا کیه اینهمه قر و فر شب عروسی؟

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

والا من وشوهرم چون خودمون دونایی همه هزینه های عروسی کردیم.ونه خانواده ایشون کاری کرد ونه خانواده خودم.من برای شوهرم هیچی نخریدم فقط حلقه گرفتم وایشون هم فقط سرویس طلا وحلقه گرفت.پول لباس عروس وکفش و...خودم دادم.اونم یک کت وشلوار نو داشت از قبل همون پوشید.