2777
2789

خیلی دلم گرفته خانوما من با شوهرم بحثم شد سر به موضوع قدیمی و تو دوران پی ام اس هم بودم و قرار بود جایی بریم که دوستان تو ماشین بودیم اصلا حرف نزد باهام و هرچی حرف میزدم واکنشی نشون نمی‌داد که دیگ احساس خفگی بهم دست داد گریه کردم و هیچ واکنشی نشون نداد قبل مقصد خودم پیاده شدم با گریه باید چیزی می‌خریدم و بازم هیچی ن نازمو کشید ن از دلم درآورد بارها البته گفتم ناراحتم کرده این موضوع ولی هیچی به احساس بدی دارم یه حس بد نسبت بهش دارم هرچیم باهاش میخواستم حرف بزنم عادی رفتار می‌کنه انگار هیچی نشده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میبینی اینجور آدنیه شماهم بهش تو جمع اهمیت نده و الکی اشک نریز خودتو جلوش ضعیف نشون نده

واقعا گریه کردنم دست خودم نیست نمیتونم کنترلش کنم یهویی میشه و خیلی سخته

واقعا گریه کردنم دست خودم نیست نمیتونم کنترلش کنم یهویی میشه و خیلی سخته

یاد بگیر عواطفتو کنترل کنی اولش سخته بعدش عادت میکنی بزار اون برای حرف زدن باتو زجه بزنه

آواکادو سایت🥑